ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 11/06/2020

➥ Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους επανέρχεται στην ενεργό δράση έπειτα από τρεις μήνες λοκ ντάουν του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ακόμα καλύτερη φυσική κατάσταση από εκείνη που βρισκόταν τον Μάρτιο!

➥ Ο Ρονάλντο, στα εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκε, άφησε τους γιατρούς με το στόμα ανοιχτό. Αποδείχτηκε ότι βελτιώθηκε η ταχύτητά του, αυξήθηκε (έστω και λίγο) η μυϊκή μάζα του, ενώ τα επίπεδα σωματικού λίπους του παρέμειναν στο 7%.

➥ Αλλοι χρυσοπληρωμένοι παίκτες, που λανσάρονται ως πολύ μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έπειτα από τρεις μήνες παρκαρίσματος στις πολυτελείς βίλες τους έχουν αρχίσει να μοιάζουν με βαρελόφρονες που βλέπαμε παλιά στις γελοιογραφίες του αξέχαστου Βασίλη Χριστοδούλου. Ομως, ο Ρονάλντο προτίμησε να μην πάρει την κάτω βόλτα και αντί να περιορίσει τη γυμναστική του, εκείνος την αύξησε!

➥ Την περίοδο της καραντίνας κυκλοφόρησαν πολλά βιντεάκια με τον Ρονάλντο να «δίνει πόνο», τρέχοντας, σηκώνοντας βάρη και κάνοντας διάφορες ασκήσεις στο σπίτι του.

➥ Δεν είναι συμπτωματικό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που γίνεται επισήμως δισεκατομμυριούχος (ο Φαΐκ Μπολκιάχ που αγωνίζεται στην Κ 23 της Λέστερ δεν μετράει, παρόλο που έχει 20 δισ. δολάρια στην πούγκα, διότι είναι ο ανιψιός του σουλτάνου του Μπρούνεϊ).

➥ Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο παραλίγο να μην καταφέρει να… γεννηθεί διότι η μητέρα του πίστευε ότι η μαύρη η φτώχεια της δεν θα της επέτρεπε να τον συντηρήσει. Και γι’ αυτό σκεπτόταν να κάνει έκτρωση.

➥ Οι φόβοι της μαμάς Ρονάλντο αποδείχτηκαν ανοησίες, οι γείτονες και οι γνωστοί βοήθησαν το παιδί να ανατραφεί και την οικογένεια να σταθεί στα πόδια της και η Πορτογαλία καμαρώνει για έναν ποδοσφαιρικό αστέρα πρώτου μεγέθους.

➥ Ηθικό δίδαγμα: η αδιάκοπη εργασία είναι το καλύτερο γούρι που μπορεί να φέρει κάποιος στον εαυτό του.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα