ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 29/06/2020

➥ «Η τηλεόραση είναι για όλους τους τηλεθεατές, αλλά όχι για όλους τους παρουσιαστές. Το πρώτο μήνυμα που στέλνει όποιος εμφανίζεται στην τηλεόραση είναι η ίδια η εικόνα του. Φαίνεται πριν καν προλάβει να μιλήσει». Αυτά, μεταξύ άλλων, έγραφε το newsbreak.gr για τη σημασία της εικόνας στην τηλεόραση.

➥ Σ’ αυτό το άρθρο επισημαινόταν ότι «μπορεί να γίνουν τα στραβά μάτια σε κάποιον που έχει ιδιαίτερα ταλέντα ή ένα μοναδικό μήνυμα να μεταδώσει. Εκεί, οι νόμοι της καλαισθησίας, ίσως και του μέτρου όσον αφορά τη σωματοδομή του, μπορεί να παρακαμφθούν».

➥ Ο λόγος γινόταν για την εκπομπή «Αταίριαστοι» στον Σκάι, στην οποία, καθώς φαίνεται, ούτε η εικόνα ούτε η ουσία παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο.

➥Αυτή η εκπομπή, όπως ανέφερε το newsbreak.gr, «γράφει ιστορία για το… ασουλούπωτο των παρουσιαστών της, οι οποίοι σε κάθε σεζόν βάζουν δυο τρία κιλά – έτσι για να υπάρχουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω είναι η αμφίεση του Γιάννη Ντσούνου στην εκπομπή της Πέμπτης 25 Ιουνίου.

➥ »Καφέ παπούτσι, σκούρο μπλε παντελόνι, γκρι σακάκι, μπορντό γραβάτα και όλα τσαλακωμένα, την ίδια στιγμή που η κοιλούμπα δίνει σκληρό, αλλά… καταδικασμένο σε αποτυχία αγώνα να συγκρατηθεί στο σημείο που η ζώνη συναντά το πουκάμισο.

➥ »Στο ίδιο μοτίβο “φορώ ό,τι να ’ναι και φαίνομαι σαν παραιτημένος από τη ζωή καφενόβιος’’, ο Χρήστος Κούτρας. Σκονισμένο (σαν αθλητικό φάνταζε) παπούτσι, σακάκι του μακαρίτη δυο νούμερα μεγαλύτερο, που του έπεφτε σαν… φόρεμα, τζιν και πουκάμισο μαλλιοκούβαρο, κουμπωμένο μέχρι τον λαιμό. Και στη δική του περίπτωση, το βάρος περισσότερο απ’ όσο αντέχει το γυαλί. Είπαμε, ρε παιδιά, να μην είστε Σπαλιάρες, αλλά κάντε λίγο κράτει τη μασαμπούκα…»

➥ «Η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος» είπε κάποιος κάποτε, και στον Σκάι ούτε που τον άκουσαν…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα