ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 02/07/2020

➥ Ο κόσμος το ‘χει βούκινο κι οι καθεστωτικοί κρυφό καμάρι ότι Σημίτης και Πάγκαλος πρόδωσαν τη Μακεδονία.

➥ Η συγκλονιστική αποκάλυψη της «δημοκρατίας» της Δευτέρας 29/6/2020 με τα απόρρητα έγγραφα του αυστραλιανού υπουργείου Εξωτερικών που αποδιαβαθμίστηκαν και αναφέρονται στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων πέρασε απαρατήρητη στους… μιλημένους.

➥ Το άρθρο της εφημερίδας μας έχει κάνει δεκάδες χιλιάδες αναπαραγωγές στο διαδίκτυο, έχει επιβεβαιώσει τις υποψίες εκατομμυρίων Ελλήνων για το εθνικό ξεπούλημα που έγινε επί Σημίτη και τα συστημικά ΜΜΕ και οι ενσωματωμένοι στο σύστημα «σχολιαστές» κάνουν ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν.

➥ Ο ήχος της αλήθειας που πέφτει σαν σφαλιάρα και κάνει στράκες στα σάπια μάγουλα της διαφθοράς έφτασε στις εσχατιές του πλανήτη κι εδώ οι πληρωμένοι αφελείς νομίζουν ότι θα περισωθεί το «κύρος» του Σημίτη και του Πάγκαλου των Ιμίων και του Οτσαλάν, αν «πνίξουν» την αποκάλυψη.

➥ Κι όμως, τα τέρατα που γεννήθηκαν στην εκτρωματική οκταετία Σημίτη δεν μπορεί να πνιγούν στον κουβά της σιωπής. Η προδοσία της υπόθεσης της Μακεδονίας θα στοιχειώνει τους συντελεστές και αυτουργούς της για το υπόλοιπο του βίου τους, αλλά και θα στιγματίζει σαν κηλίδα, όσο υπάρχουν Ελληνες, τα επίθετα των πρωταγωνιστών.

➥ Υπενθυμίζεται ότι σε ένα από τα έγγραφα του αυστραλιανού υπουργείου Εξωτερικών γίνεται αναφορά σε διάλογο του Πάγκαλου με τον Λόιντ Αξγουορθι, αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών του Καναδά το 1996, με κύριο θέμα την αναγνώριση των Σκοπίων από τον Καναδά.

➥ Τι αναφέρεται; «Ο Πάγκαλος τού είπε πως ό,τι κι αν αποφάσισε να κάνει ο Καναδάς με τη “Μακεδονία” (όρος του Πάγκαλου) είναι δική του υπόθεση. Είπε ότι το θέμα θα ήταν περισσότερο σημαντικό για την ελληνική διασπορά στον Καναδά παρά για την Αθήνα, ειδικά από τη στιγμή που η Ελλάδα είχε η ίδια αναγνωρίσει και αναπτύξει διπλωματικές σχέσεις με τα Σκόπια».

➥ Αυτή ήταν η μαύρη οκταετία Σημίτη, με τέτοιους υπουργούς και με τέτοιες απόψεις…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα