ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 06/07/2020

➥ Η αλήθεια δεν κρύβεται. Μπροστά σε όλους μας είναι. Εμείς την κρύβουμε γιατί δεν μας αρέσει αυτό που μας δείχνει – και πάντα μας δείχνει, μεταξύ άλλων, τις αδυναμίες, τις ανεπάρκειες, τα σφάλματα, τα ψέματα και τις παραλείψεις μας.

➥ Η αλήθεια για την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνώντων για την πατρίδα, το έθνος και τον λαό φαίνεται παντού. Ακόμα και σε απόσταση αναπνοής από τα παραφουσκωμένα με παραδάκι ΑΤΜ της Βουλής που περιμένουν τους εθνοσωτήρες να τα αρμέξουν.

➥ Τα έξοδα για να φουσκώσουν τα ΑΤΜ της Βουλής με μετρητά τα πληρώνουμε εμείς με την υπερφορολόγησή μας. Πληρώνουμε επίσης έξοδα για να σιτίζονται και να συρρέουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ισλαμιστές έποικοι απ’ όλες τις χώρες Ασίας και Αφρικής.

➥ Ένα από τα σημεία της Ελλάδος που φανερώνει πόσο πολύ έχει προχωρήσει η σήψη του πολιτικού πτώματος, το οποίο εξουσιάζει τη χώρα, είναι η πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

➥ Εκεί, αυτοί που νιώθουν την καταπίεση του κράτους που καταδυναστεύει τους Ελληνες είναι οι νόμιμοι κάτοικοι – εκείνοι που δεν μπήκαν σε βάρκες για να περάσουν παράνομα τα σύνορα αλλά έφτασαν στις γειτονιές τους διά της… νομίμου οδού.

➥ Οι Αθηναίοι στην πλατεία Βικτωρίας είναι οι ελεύθεροι πολιορκημένοι ενός ανθελληνικού συστήματος εξουσίας που προσκαλεί τους αλλοδαπούς να έρθουν κατά δω για να βρουν προνόμια και παροχές που δεν είχαν καν φανταστεί ότι υπάρχουν.

➥ Οι Αθηναίοι βλέπουν τις γειτονιές τους που έχουν καταντήσει φαβέλες, με τσαντίρια, με ανθρώπους να ουρούν και να αφοδεύουν όπου βρουν, να καβγαδίζουν και να φωνασκούν, την ίδια στιγμή που οι κυβερνητικοί περνούν από εκεί για να τους υποσχεθούν ακόμα περισσότερα.

➥ Στην πλατεία Βικτωρίας η σκληρή πραγματικότητα φωνάζει και κανείς δεν μπορεί να της βουλώσει το στόμα.

➥ Στην εικόνα βλέπουμε ανάρτηση από τον λογαριασμό twitter του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη (φωτό) που πήγε στην πλατεία Βικτωρίας για να συναντηθεί με εκπροσώπους της… αφγανικής κοινότητας!!!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα