ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 20/07/2020

➥ Ο Μάρκος Σεφερλής φέτος έχασε τα πρωτεία θερινού, επιθεωρησιακού τύπου γέλωτος. Τώρα, πανάξιος πρωταθλητής στην επιθεώρηση είναι η κυβέρνηση.

➥ Η επιθεώρηση της χρονιάς τιτλοφορείται «επιδημιολογικά δεδομένα» και σπάει και ταμεία, αλλά και τα νεύρα των θεατών.

➥ Στην αρχή μάς είπαν ότι «χαλαρώνουν» τα μέτρα στις ταβέρνες και τις καφετέριες και μπορείς πια να είσαι στο ίδιο τραπέζι με μεγάλη παρέα.

➥ Εν τω μεταξύ, έχουν γίνει τόσες αλλαγές που δεν θυμόμαστε πόσα άτομα παρέας επιτρέπονταν αρχικά ανά τραπέζι. Ηταν δύο, ήταν τέσσερις (ό,τι πρέπει για κουμκανάκι) ή έξι;

➥ Οσοι κι αν ήταν τώρα μπορείς να παρτάρεις με ολόκληρη διμοιρία. Να παραγγέλνεις κανατιές τα κρασιά και τις μπίρες.

➥ Ομως, ενώ δεν κολλάει ο κορονοϊός στο ψητοπωλείον «Ο Ηδύς Περίδρομος», κολλάει στο σούπερ μάρκετ «Η Αφθονία» και από Σάββατο πρωί η κυβέρνησις αποφάσισε ότι πρέπει να φοράμε άπαντες μάσκα!

➥ Οταν είχε πρωτοσκάσει μύτη ο κορονοϊός και ήταν στα ντουζένια τους κάθε είδους περιορισμοί, μάσκες στα σούπερ μάρκετ έπρεπε να φορούν μόνο οι υπάλληλοι. Τώρα που τον «ελέγξαμε» τον ιό υποχρεούνται να φορούν μάσκες και οι πελάτες των σούπερ μάρκετ!

➥ Επιπλέον, το γέλιο γίνεται χαχανητό όταν ακούς ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέπουν τη χαλάρωση των μέτρων στα πλοία!

➥ Στο σαλόνι της οικονομικής θέσης με προορισμό την Πάρο δεν κολλάει. Μπροστά από τα τυριά και τα σαλάμια στο σούπερ μάρκετ, όμως, κολλάει.

➥ Σεφερλή, φάε τη σκόνη των επιδημιολόγων…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα