ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 27/08/2020

➥ Ψηφίζουμε σαν ιθαγενείς τους απογόνους «φυλάρχων» κι ο Κώστας Καραμανλής junior είναι μια ζώσα απόδειξη της επιβλαβούς επιδράσεως της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

➥ Απόδειξη των παραπάνω είναι το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς της μεταπολιτευτικής Γιουνανίας λειτουργούν σαν εκκολαπτήρια κορονοϊού, απελπισίας, δυσφορίας και κατάθλιψης.

➥ Το newsbreak.gr σε άρθρο του έγραψε για το θέμα που απασχολεί μερικά εκατομμύρια «πληβείων» στην Ελλάδα: «Στα περισσότερα δρομολόγια οι επιβάτες στριμώχνονται και σε καμία περίπτωση δεν κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Τις εικόνες ντροπής που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στις συγκοινωνίες της Αθήνας κατέγραψε η κάμερα του Star, όπως το σοκαριστικό περιστατικό με έναν άνδρα ο οποίος είχε σπασμένο πόδι και προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο.

➥»Ο άνδρας βρισκόταν όρθιος μπροστά στην πόρτα, στριμωγμένος, καθώς παρά την κατάστασή του κανένας δεν του παραχώρησε μια θέση. Μάλιστα, μια γυναίκα προσπαθώντας να κατέβει στη στάση που ήθελε άρχισε να τον σπρώχνει, φωνάζοντάς του: “Κάνε στην άκρη, θέλω να κατέβω”».

➥ Στον κρατικό τραγέλαφο του εξαφρικανισμού και της ασιατοποίησης των δημοσίων συγκοινωνιών της χώρας έχουν συμβάλλει τα μέγιστα οι πολιτικοί που χρησιμοποιούν ΜΜΜ μία φορά τη χιλιετία.

➥ Εξ απαλών ονύχων, οι «πορφυρογέννητοι» της κομματοκρατίας έχουν συνηθίσει να κυκλοφορούν με λιμουζίνες και οι αγωνίες των πολλών δεν σημαίνουν τίποτε για εκείνους.

➥ Και η κυβέρνηση που διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο από τη μια φιμώνει με σαδιστική χαρά ακόμα και τα ανήλικα παιδάκια στα δημοτικά σχολεία κι από την άλλη επιτρέπει στον υπουργό Μεταφορών που ευθύνεται για την κατάντια των ΜΜΜ να παραμένει στο πόστο του.

➥ Και μια ερώτηση στον στρατηγό τσέπης Χαρδαλιά που καμώνεται τον κυνηγό των συνωστισμών: Δεν ενοχλείται από τα «πάρτι» ταλαιπωρίας που διοργανώνει ο Καραμανλής στα ΜΜΜ και στα οποία συμμετέχουν (ακουσίως) εκατομμύρια επιβάτες;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα