ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 31/08/2020

➥ Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξανά στο «Big Brother»! Για ακόμη μία φορά η Ελλάδα μπορεί βασίμως να υποθέτει ότι της έρχεται κατακούτελα το χειρότερο – και ίσως κάτι ακόμα πιο μαύρο και οδυνηρό από αυτό που αντιλαμβάνεται ως χειρότερο.

➥ Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνδυασμό με το ριάλιτι «Big Brother» αποτελεί στ’ αλήθεια μια βιβλικών διαστάσεων καταστροφή για την αισθητική, το γούστο και την πολιτισμική αποστολή της τηλεόρασης. Εκεί που νόμιζες ότι ο Σκάι το είχε… τερματίσει, από τηλεοπτικής απόψεως, με τη μαύρη κι άραχλη τουρκιά που κυριαρχούσε στο πρόγραμμά του, έσκασε μύτη ο Μικρούτσικος! Και ο Big Brother!

➥ Το σφίξιμο που νιώθει κάποιος… σιτεμένος τηλεθεατής στο στομάχι του μπορεί να το αποδώσει σε δύο πιθανά αίτια: 1) Στην αναπόφευκτη αναγούλα που προκαλεί το θέαμα. 2) Στη συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι έχουν περάσει 20 χρόνια, τα οποία δεν πρόκειται να επιστρέψουν.

➥ Τα χρόνια δεν επιστρέφουν, αλλά επιστρέφει ο Μικρούτσικος και τα ριάλιτι που παρουσίαζε με στόμφο και το γνωστό, παγκοσμίως κατοχυρωμένο ως ευρεσιτεχνία γλίτσικο στιλάκι του.

➥ Σε μερικούς μάλιστα, που μέχρι πρότινος δεν πίστευαν σε καμία θεωρία και δεν είχαν μεταφυσικές αγωνίες, τείνει να εμπεδωθεί η πεποίθηση ότι όλα επιστρέφουν. Αρα, μπορεί να επιστρέψει και η πασοκάρα του Σημίτη με τον Τσουκάτο της, τους Γιάννους της και τους Ακηδές της, τις υποθέσεις Οτσαλάν και τα Ιμιά της.

➥ Ο Μικρούτσικος και όλα τα πολιτισμικά υποπροϊόντα που έχει παρουσιάσει, όπως μόνο εκείνος μπορεί, στ’ αλήθεια θυμίζει γνήσιο, αποσταγμένο ΠΑΣΟΚ της ακρότατης παρακμής.

➥ Τώρα που επανέκαμψε για τα καλά ο Μικρούτσικος μπορούμε να περιμένουμε και νέες εκπομπές του θρυλικού «Ερωτοδικείου», ολόφρεσκα σόου του Μίστερ Εθνικά Μπούτια, τραγουδιστικά δίδυμα του Νίκου Κατέλη, του Βας Βας, του Ταμπάκη και άλλα τέτοια παρόμοια.

➥ Στο φινάλε, για να ολοκληρωθεί η ομορφιά, ας ξαναγίνει πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου και να πει «Λεφτά υπάρχουν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα