ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 05/10/2020

➥ Στην εικόνα νο1 βλέπετε το μήνυμα που στέλνει στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ για την περιπέτεια της υγείας του η πρωθυπουργική σύμβουλος Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.

➥ Η κυρία Ευθυμιοπούλου στον λογαριασμό της στο facebook ανήρτησε φωτό της χαμογελαστής Μελάνια Τραμπ με φτυάρι ανά χείρας (ώστε να γίνεται άμεσα συνειρμός με πιθανή κηδεία του προέδρου των ΗΠΑ). Τη φωτό συνόδευσε με ένα «συγγνώμη» (δηλαδή, συγγνώμη που δεν άντεξε στον πειρασμό να ευχηθεί θανατικό στον κ. Τραμπ).

➥ Οι συνεργάτες κάποιου -ειδικά αν αυτός είναι πρωθυπουργός- τον χαρακτηρίζουν, ασφαλώς…

➥ Στην εικόνα νο 2 βλέπουμε την ίδια φωτό, αλλά με πολύ πιο επιθετικό, μπρούτο μήνυμα: «Τραμπ αυτός θα γίνει ο τάφος σου #ΕύθυμηΧήρα».

➥ Η φωτό και το μήνυμα στο facebook προέρχονται από μια κυρία συνομήλικη του Τραμπ, αλλά όχι τόσο καλοστεκούμενη, την Ελενα Ακρίτα.

➥ Το μήνυμά της, ασφαλώς, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τη σκ@#οψυχιά της Αριστεράς του χαβιαριού, η οποία στην Ελλάδα -ελλείψει σοβαρής Δεξιάς- έχει έναν μόνο αντίπαλο, αλλά ανίκητο: τον Χρόνο!

➥ Ο Χρόνος «οργώνει» πρόσωπα, τα αποξηραίνει, αφήνει ρυτίδες βαθιές σαν χαράδρες και γκρεμίζει μύθους ουτοπικών κοινωνιών, προκαλώντας απελπισία στους πιστεύσαντες.

➥ Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελενα Ακρίτα είναι η διασημότερη από τις συμπολίτισσές μας που έπαιρναν σύνταξη… αγάμου θυγατέρας· την εισέπραττε μέχρι το 2010! Καλοχώνευτη!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα