ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 12/10/2020

➥ Λύθηκε το αίνιγμα γιατί δεν φοβήθηκαν τον κορονοϊό οι χιλιάδες αριστεριστές που μαζεύτηκαν έξω από το Εφετείο, λίγο πριν ανακοινωθεί η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή: πιστεύουν στα σοσιαλιστικά αντισώματα!

➥ Η πίστη κάνει θαύματα, μάγκες και μαγκίτισσές μου, ακόμα κι αν είστε κατ’ επάγγελμα άπιστοι. Να, το είπε κι ο μέγιστος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν: «Δεν έχουμε κρούσματα, ο σοσιαλισμός απέτρεψε τον κορονοϊό». Ο κληρονομικός κομμουνιστής ηγήτωρ της υπερτυχερής χώρας που ονομάζεται Βόρειος Κορέα είπε (στα πολύ σοβαρά) ότι η πατρίδα του δεν επλήγη από τον κορονοϊό διότι εκεί έχουν σοσιαλισμό!

➥ Η σκέψις του ηγέτου δεν αποκλείεται να έπεισε και «δικούς» μας σοσιαλιστάς, οίτινες επέδειξαν υπερβολικά μεγάλη τόλμη και αυτοπεποίθησιν όταν στριμώχτηκαν έξω από το Εφετείο για να συμμετέχουν ολόψυχα στον αντιφασιστικό συναγερμό που συντάραξε την Ελλάδα.

➥ Ωστόσο, σύμφωνα με κακοπροαίρετους αμερικανόφιλους αναγνώστες της στήλης, τα μηδενικά κρούσματα κορονοϊού στη Βόρειο Κορέα δεν οφείλονται ακριβώς στον σοσιαλισμό αλλά σ’ ένα «παιδί» του: το περίστροφο τύπου 70 (βλέπε φωτό), που παράγεται σ’ αυτόν τον παράξενο τόπο.

➥ Το περίστροφο τύπου 70 είναι ένα ιδιότυπο κράμα τύπων περιστρόφων βελγικής, αμερικανικής και κινεζικής κατασκευής. Στην περίπτωση του κορονοϊού λένε οι χυδαίοι αμερικανόφιλοι ότι χρησιμοποιείται για να μηδενίζει τα κρούσματα εκμηδενίζοντας τους φορείς τους. Σίγουρα πρόκειται περί αθλιοτάτης ιμπεριαλιστικής και καπιταλιστικής προπαγάνδας. Καταδικάζουμε τον κορονοϊό (και τους φορείς του) απ’ όπου κι αν προέρχονται.
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα