ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 23/10/2020

➥ Η επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 δεν ναυάγησε στη Φαλκονέρα της λαϊκής απαξίας, αλλά στην τάφρο των Μαριαννών της γελοιότητας*.

➥ Για να φανταστείτε πόσο αλλού γι’ αλλού είναι η επιτροπή της Γιάννας σε σχέση με το γεγονός που θα εορταστεί, μάθετε ότι το τραγούδι για το βασικό βιντεοκλίπ της επετείου είναι το «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Σαββόπουλου.

➥ Το newsbreak.gr, με αφορμή αυτό το γεγονός, ανάρτησε άρθρο όπου είχε κοτσάρει και βίντεο με συνέντευξη του Σαββόπουλου. Εκεί ο τραγουδοποιός της μεταπολιτευτικής κουλτούρας έπλεκε το εγκώμιο του Ακη Τσοχατζόπουλου.

➥ Στο άρθρο του newsbreak αναφέρονταν τα εξής: «Ο αγαπημένος στους Ελληνες μουσικόφιλους, Νιόνιος, σε εκπομπή της ΕΡΤ με τη Βάλια Πετούρη, παρόντος του Ακη Τσοχατζόπουλου, δεν εφείσθη θετικών χαρακτηρισμών για τον επιφανή σοσιαλιστή πολιτικό.

➥ Τι είπε ο Νιόνιος για τον Ακη; Και τι δεν είπε! “Εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ” κι άλλα τέτοια ωραία. Μα, θα μπορούσε να πει άλλα για τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο παράγοντα των κυβερνήσεων Σημίτη και Ανδρέα Παπανδρέου;

➥ Η συζήτηση πήρε φωτιά και απέκτησε αυτό το ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα του μελιού όταν η Βάλια Πετούρη, μιλώντας με νόημα και εμφανή θαυμασμό, σεβασμό αλλά και μια ιδιαίτερη λάμψη στα μάτια, αυτή όταν καθίσταται αδύνατο να αντισταθεί κάποιος στην πολιτική έλξη ενός ηγέτου, όπως ο ασυναγώνιστος Ακης, είπε ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι ένας “τζέντελμαν της πολιτικής”!

➥ Και μια που αναφέρθηκαν όλα αυτά, ας κάνουμε και μια δημιουργική πρόταση. Αφού η επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 επέλεξε τραγούδι του Σαββόπουλου για να κάνει το βασικό βιντεοκλίπ της επετείου, ας στείλει μια πρόσκληση και στον κύριο Τσοχατζόπουλο να κάνει την εναρκτήρια ομιλία των εκδηλώσεων. Δείτε το video στο link https://youtu.be/1LWMYj64qe4!»
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα