ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 02/11/2020

➥ Οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη πρέπει να πάρουν μεγάλη αύξηση, αλλά το σωστό είναι να την πληρώσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, αφού για την αντιπολίτευση δουλεύουν!

➥ Η μεγαλύτερη προσφορά των «διαμορφωτών εικόνας» του Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση είναι ότι έχει ταυτιστεί η τηλεοπτική εικόνα του πρωθυπουργού με την αναγγελία εξαιρετικά κακών νέων.

➥ Αγγελος κακών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ολη την ώρα εμφανίζεται στην τηλεόραση για να αναγγείλει lockdown, μάσκες, περιορισμούς στις ελευθερίες των πολιτών και άλλα τέτοια απωθητικά. Με το που τον βλέπει κάποιος στην τηλεόραση, αναρωτιέται: «Τι στην ευχή έγινε πάλι; Ποια καινούργια καταστροφή θα μας ανακοινώσει ο γκαντεμόσαυρος;»

➥ Με τα απανωτά διαγγέλματα ο Μητσοτάκης έχει γίνει ο μαϊντανός της συμφοράς. Βγαίνει τόσο συχνά να… σχολιάσει μόνος του το κακό που μας βρήκε, λες και είναι εκπομπάρχης στο YouΤube (άλλη μόδα και τούτη).

➥ Τόσα εκατομμύρια πετάει από το παράθυρο το Μέγαρο Μαξίμου για «επικοινωνία» (βλέπε προπαγάνδα). Ας πληρώσει κάνα δεκάευρο σε οποιονδήποτε περαστικό, σε διαβάτη που βολτάρει στην Ηρώδου Αττικού για να του πει το αυτονόητο: Τα διαγγέλματα δεν είναι για χόρταση.

➥ Οι πολλοί δεν πρόκειται από… Κούλη να σε περάσουν για Τσόρτσιλ όταν στήνεσαι μπροστά στην κάμερα και τους μιλάς για τις επικές μάχες σου εναντίον του αόρατου εχθρού και για τις θυσίες που πρέπει να κάνουν (για χιλιοστή φορά μέσα σε δέκα χρόνια: θυσίες οι πολίτες, ανέσεις οι πολιτικοί).

➥ Και η κορυφαία ειρωνεία: Εχουμε καταντήσει τόσο αφελείς, ώστε παίρνουμε στα σοβαρά άνθρωπο (τον πρωθυπουργό) που λέει ότι θα… στηρίξει επιχειρήσεις που αποφασίζει να κλείσει!

➥ Οσοι έχουν επενδύσει οικονομίες μιας ζωής για να φτιάξουν ένα γυμναστήριο, εστιατόριο, θέατρο, καφετέρια λαμβάνουν από την κυβέρνηση εντολή για λουκέτο και ένα… χαρτζιλικάκι για να ψωνίσουν το κονιάκ, το παξιμάδι και τα κόλλυβα για την επιχείρηση που κλείνει. Ζήτω η κυβέρνησις!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα