ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 03/11/2020

➥ Μία από τις καλύτερες αναρτήσεις στο ελληνικό διαδίκτυο. Σατιρίζει τις υπερεξουσίες που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση αλλά και από τμήμα της κοινωνίας στους αποκαλούμενους «ειδικούς». Εντοπίστηκε πρώτα στον λογαριασμό του Andreas Andreasson στο facebook. Απολαύστε τη.

– Η κίνηση στο κέντρο δεν παλεύετ…
– ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ;
– Δεν πάει άλλο με την κακοδιαχείριση
δημοσίου χρήματ…
– ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ;
– Το petty crime έχει ξεφύγ…
– ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ;
– Το δημόσιο δεν παρέχει ανταποδοτικές
υπηρεσίες στον πολίτ…
– ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;
-Απλά τη γνώμη μου γράφ…
-ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ;
– Τα μέτρα για τον Κόβιντ είναι
αντισυνταγματικ…
– ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ;
– Η παιδεία στην Ελλάδα είναι ανέκδοτ…
– ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ;
– Κοίτα τι έγραψε αυτός ο θεούλ…
– ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ;
– 1 + 1 = 2
– ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ;
– Ε, άντε και γ@μησ..
– ΕΙΣΑΙ ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ;

➥ Μπορεί τα παραπάνω να φαντάζουν αστεία, αλλά αν εξετάσει κάποιος την κεντρική ιδέα που βρίσκεται πίσω από αυτά, θα διαπιστώσει ότι είναι εφιαλτική η πεμπτουσία του ολοκληρωτισμού.

➥ Στις ημέρες μας οι «ειδικοί» δεν έχουν απλώς το αποκλειστικό δικαίωμα στην έκφραση δημόσιου λόγου, αλλά αυτοί οι «ειδικοί» (όσοι είναι αρκετά αρεστοί ώστε να… βαφτιστούν έτσι από την κυβέρνηση) βρίσκονται εκτός κριτικής. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός το Σάββατο αξίωσε να μην κάνουμε κριτική στους «ειδικούς» γιατί είναι «το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε όλοι».
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα