ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 04/11/2020

➥ Η κληρονομούμενη πρωθυπουργία είναι ένα πολιτικό σύστημα το οποίο ξέρετε πού μας φέρνει; Ακριβώς στην κατάσταση όπου βρισκόμαστε τώρα! Τα χάλια μας είναι μελανότερα του μαύρου…

➥ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ψηφισθείς ως υιός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) είναι τόσο γατόνι και διορατικός, αλλά και τόσο… φιλέλλην, ώστε άνοιξε το τζαμί στον Βοτανικό τη Δευτέρα· την ίδια ημέρα με το χτύπημα της ισλαμιστικής τρομοκρατίας στη Βιένη και λίγες ημέρες μετά την επίθεση (των ισλαμιστών πάλι) στο Παρίσι.

➥ Ο Μητσοτάκης, που ειδικεύεται στην καταπολέμηση κάθε ίχνους ελληνικής και χριστιανικής παράδοσης στον τόπο μας, ανοίγει μια αχρείαστη πληγή στην καρδιά της Ελλάδας.

➥ Οσα κατόρθωσαν να απομακρύνουν οι αγωνιστές του 1821 με το σπαθί τα επανέφερε το πολιτικό σύστημα με νόμους και υπογραφές, και τη δουλειά… αποτελείωσε ο Κούλης.

➥ Επίσης, ο Κούλης, που υποσχόταν να «καθαρίσει» τα Εξάρχεια μέσα σε έναν μήνα από την εκλογή του, ΤΩΡΑ, περίπου 15 μήνες μετά την αυτοδύναμη επικράτηση της Ν.Δ., απλώς ΣΥΖΗΤΑ την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας – κι αυτό αφού έχουν ήδη γίνει σημεία και τέρατα στα ΑΕΙ επί των ημερών του και διαπομπεύτηκε ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την πινακίδα που του κρέμασαν στο κεφάλι οι αναρχικοί κανίβαλοι.

➥ Η εξέλιξη των συζητήσεων μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες. Η κυβέρνηση θα χαλάσει έναν σκασμό λεφτά των φορολογουμένων για να βάλει άπραγους και άνευ οποιασδήποτε ουσιαστικής δικαιοδοσίας σεκιουριτάδες στα ΑΕΙ, και θα γίνονται ακριβώς τα ίδια – με τη διαφορά ότι θα πληρώνουμε επιπλέον και τα πανεπιστημιακά σεκιούριτι.

➥ Ακόμα ένα σημείο όπου φαίνεται πόσο ακάλυπτες είναι οι προεκλογικές επιταγές που μοίρασε στα κορόιδα η κυβέρνηση είναι ότι «συζητείται» η προοπτική αποβολής των τραμπούκων από τις σχολές.

➥ Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, ο Κούλης (που είναι τόσο αυστηρός με τους νομιμόφρονες Ελληνες) απλώς το συζητάει…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα