ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 05/11/2020

➥ Μητσοτάκης – Τσιόδρας. Ωραίο δίδυμο της συμφοράς. Ο δεύτερος ίσως να είναι πιο απαραίτητος στο σύστημα απ’ ό,τι ο πρώτος. Δίνει έναν αέρα «εγκυρότητας» στις ανακοινώσεις που στέλνουν εκατοντάδες χιλιάδες στην ανεργία και οδηγούν την κοινωνία μας στη φτωχοποίηση.

➥ Μητσοτάκης – Τσιόδρας. Ο δεύτερος έχει πολύ πιο έντονο πολιτικό και κομματικό ρόλο από τον πρώτο. Το θυμάστε αυτό που είπε στην προηγούμενη δακρύβρεχτη παρλάτα του;

➥ Και είπεν ο Σωτήρης Τσιόδρας με ύφος πρωταγωνιστή του Μπόλιγουντ: «Έχουμε τα μέσα μεταφοράς. Είναι ασφυκτικές οι συνθήκες, το κατανοώ. Είναι αδύνατον αυτήν τη στιγμή να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς».

➥ Ωσάν κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε ο ευσυγκίνητος ιεροψάλτης λοιμωξιολόγος. Σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο: «Να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς».

➥ Δεν πειράζει, μωρέ. Αν δεν έχει ο Τσιόδρας να επενδύσει στα μέσα μεταφοράς, ας πάρουμε τις λιμουζίνες μας να πάμε στις δουλειές μας. Τι το θέλουμε κι εμείς να μαζοχιζόμαστε μέσα στα τρένα, στα τρόλεϊ και τα μπλε λεωφορεία;

➥ Πάντως, στα λεωφορεία δεν κολλάει. Απόδειξη, η φωτογραφία. Βλέπετε εσείς έστω και έναν λόγο να κολλήσουν κορονοϊό οι μικροί και οι μεγάλοι επιβάτες αυτού του λεωφορείου;

➥ Κι αν κλείσουν όλα τα καταστήματα και δεν μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα στην ελληνική αγορά, θα μας βρει δουλειά σε κάνα ωραίο κινηματογραφικό στούντιο ο Τσιόδρας (μόλις σφουγγίσει τα δάκρυα που θα χύνει για την τρίτη ηλικία).

➥ Μπορεί και να μας προσλάβει η Μαρέβα για να βγαίνουμε στα μπαλκόνια της να βαράμε παλαμάκια στους ανέργους που ψήφισαν Κούλη.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα