ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 19/11/2020

➥ «Τηλεκπαίδευση». Σαν να λέμε «τηλεπάθεια». «Δεν αντέχει, μανίτσα μ’, το σύστημα και κρασάρει όλη την ώρα». Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα από το χθεσινό καψώνι του υπουργείου Παιδείας σε μαθητές, γονείς, αλλά και εκπαιδευτικούς.

➥ Καλύτερα να μάθαιναν πλέξιμο μαθητές, γονείς και δάσκαλοι, παρά να ταλαιπωρούνταν με τα πειράματα της Κεραμέως. Θα είχαμε τουλάχιστον στοκ από μάλλινα τώρα, αντί να «σκοτώνουμε» την ώρα μας με τρίχες…

➥ Αν ρωτήσει κάποιος ανθρώπους του περιβάλλοντός του για την εμπειρία στην «τηλεκπαίδευση», θα του πουν και για το άλλο ανέκδοτο, αυτό με τον Τοτό. Λίγοι ήταν εκείνοι που μπόρεσαν και να συνδεθούν χωρίς προβλήματα και να παραμείνουν συνδεδεμένοι.

➥ Ο πολύς κόσμος, οι κοινοί «θνητοί» πατούσαν όλη την ώρα το F5 για να «ξαναφορτώσει» η σελίδα και περίμεναν, περίμεναν, περίμεναν…

➥ Η ύλη, λένε οι του υπουργείου Παιδείας, «προχωράει κανονικά». Προχωράει κανονικά, δεν υπάρχει αντίρρηση. Όμως, η φουκαριάρα η ύλη προχωράει μόνη της· χωρίς μαθητές και εκπαιδευτικούς.

➥ Δεν φαίνεται «εκσυγχρονισμένο» το κράτος, αν ο πρωθυπουργός κάνει τον τρέντουλα, διακοπεύει όλη την ώρα καλοπερνώντας, κάνει σκι, η συμβία του επιτηδεύει μοδάτη συμπεριφορά και το υπουργικό συμβούλιό του έχει επιλεγεί από τα θεσμοκήπια των συνωμοτικών λεσχών και των αλλόκοτων συνάξεων.

➥ Στην πράξη φαίνεται ο εκσυγχρονισμός – κι από πράξεις ουσίας, η κυβέρνηση είναι νούλα.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα