ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 20/10/2020

➥ Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, που πέθανε πλήρης ημερών στις 17 Νοεμβρίου (σημαδιακή η ημερομηνία), δεν ήταν μόνο ένας ξακουστός εγκληματίας. Δεν έγραψε ιστορία (κάκιστη μεν, ιστορία δε) ως επικεφαλής της «Εταιρείας δολοφόνων». Ήταν και πασοκάρα!

➥ Ο Χρήστος Παπαδόπουλος διακρίθηκε στους αγώνες του για τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας και οι ψηφοφόροι του Κινήματος (και όχι μόνο) τον είχαν επιβραβεύσει και για τον… επαγγελματισμό του και την ιδεολογία του (αυτά τα δύο συνήθως πάνε μαζί) με την εκλογή του στη δημαρχία Νέας Χαλκηδόνας.

➥ Η «Εταιρεία δολοφόνων», στην οποία δραστηριοποιήθηκε, έχοντας τα καθήκοντα του επικεφαλής (στην τηλεόραση συχνά οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ σε αιφνιδιάζουν δίνοντας στη λέξη γενική πτώση που δεν έχει – «του επικεφαλούς»), θυμίζει σε πολλά την κομματική πανίδα της πατρίδος μας.

➥ Η «Εταιρεία δολοφόνων» ξεπάστρευε ηλικιωμένους και καρπωνόταν τα περιουσιακά στοιχεία τους με πλαστές διαθήκες. Η μεταπολιτευτική κομματικοκρατία ξεπαστρεύει το γερασμένο έθνος μας και καρπώνεται κινητά κι ακίνητα επικαλούμενη ανύπαρκτες «λαϊκές επιταγές».

➥ Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, η συμπεριφορά των πασοκτζήδων δεν είναι και τόσο σωστή απέναντι στον αλησμόνητο σύντροφό τους.

➥ Γιατί να μη διοργανώσουν μια ημερίδα Χρήστου Παπαδόπουλου προς τιμήν του; Γιατί να μην εκτυπώσουν ένα αναμνηστικό λεύκωμα για τον Παπαδόπουλο, όπου θα δημοσιοποιούνται για πρώτη φορά φωτογραφίες του θανόντος με επιφανείς πασόκους;

➥ Ολοι εμείς οι ανοιχτόμυαλοι οπαδοί του Κινήματος είμεθα ακομπλεξάριστοι και περιμένουμε από το κόμμα γενναίες κινήσεις όπως οι προαναφερθείσες προτάσεις μας.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα