ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 24/11/2020

➥ Ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η επιτομή του ελληνικού (εν ευρεία εννοία η λέξη «ελληνικού») παραδόξου. Πανεπιστημιακό πτυχίο δεν πήρε, αλλά έγινε υπουργός Παιδείας. Το μαγικό ραβδί του τρέντι Αλέξη μεταμόρφωσε τον Φίλη σε… αρχιπαιδαγωγό.

➥ Ως διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» ο Φίλης κατόρθωσε να πουλάει (η επίσημη εφημερίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης) λιγότερα φύλλα απ’ όσα έχει μια τυρόπιτα.

➥ Ως πρόσωπο, που είναι όπως ακριβώς δείχνει, κατόρθωσε να μιλάει για… «αισθητική» και να παίρνουν τον ίδιον στα σοβαρά και τα λόγια του τοις μετρητοίς.

➥ Ο κ. Φίλης, λοιπόν, όστις αποτελεί τυπική περίπτωση ελληνόφωνου πολιτικού, είπε ότι η προβολή της εικόνας της Παναγίας, σκηνών από την ελληνική Ιστορία και από τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων στην εξωτερική πλευρά του Κοινοβουλίου αποτελεί «στυγνή προσβολή της δημοκρατίας» και «ατόπημα πρώτης γραμμής, πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό».

➥ Μια από τις αποδείξεις της χρεοκοπίας του συστήματος και της ματαιότητας της προσπάθειας για βελτίωσή του είναι το γεγονός ότι αρκετοί υποτιθέμενοι ιδεολογικοί αντίπαλοί του νιώθουν την ανάγκη να του απαντήσουν και χρησιμοποιούν μάλιστα… απολογητικό ύφος!

➥ Οι ελληνικές χιλιετίες να απολογηθούν στα υπόλοιπα ερειπωμένης αποθήκης γεμάτη με μαρξιστικά τσίτια…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα