ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 05/01/2020

➥ Ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη ήταν όπως όλοι οι ανασχηματισμοί που έχουμε ζήσει στο «πετσί» μας (αχ βρε Πέτσα, αξέχαστε) τις τελευταίες δεκαετίες: Μια από τα ίδια, με το εξωτερικό χρέος να μεγαλώνει και τις εσωτερικές δυνάμεις να μειώνονται.

➥ Από τη μια, έχεις τη Βούλτεψη, που εχρίσθη υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου, με… ειδίκευση στην ένταξη των ισλαμιστών μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

➥ Ολοι γνωρίζουμε ότι έτσι που βαίνουν τα πράγματα και με τα μυαλά που κουβαλούν οι τωρινοί -κουβαλούσαν οι προηγούμενοι και θα κουβαλούν οι επόμενοι- σε λίγα χρόνια θα γίνει απόπειρα ενσωμάτωσης της ελληνικής μειονότητας στην ισλαμική πλειοψηφία.

➥ Η ίδια κυρία όταν εκδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τους χρυσαυγίτες είχε βγει στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα και είχε προτείνει να κηρυχθεί «άγιος» ο Παύλος Φύσσας, επειδή βοήθησε το πολιτικό σύστημα να απαλλαγεί από τη Χρυσή Αυγή!

➥ Επίσης, ενδιαφέρον έχει η επική, ηρωική και διθυραμβική παρουσίαση του Νικ. Γιατρομανωλάκη, που διορίστηκε από τον Μητσοτάκη υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.

➥ Είναι, καθώς λένε οι σπατουλαδόροι εγκωμιαστές, «πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος υπουργός» και το πάθος τους -όχι για τον ίδιο και τις όποιες ικανότητές του αλλά- για την ομοφυλοφιλία του είναι εκκωφαντικό, σαν έκρηξη μπουκάλας υγραερίου σε μικρό σουβλατζίδικο!

➥ Παρουσιάζουν αυτόν τον «ανοιχτά ομοφυλόφιλο» λες και πήγε στα Κατεχόμενα και μας έφερε πίσω τρόπαιο τ’ αυτιά του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού, Κενάν Ακίν, λες και βρήκε το φάρμακο για τον καρκίνο, λες και ανακάλυψε το ελιξίριο της αθανασίας.

➥ Επιπλέον, μαζί με τα ηρωικά χρώματα της γλειψιματικής παλέτας των ΜΜΕ διακρίνεται και το μουντό, πικρό χρώμα της αδικίας, η οποία αποκαταστάθηκε με την υπουργοποίηση.

➥ Ποιος αδίκησε τον Νικ. Γιατρομανωλάκη κι εκείνος πήρε το αίμα του (και όλων των ομοφυλοφίλων) πίσω με την υπουργοποίησή του; Μια χαρά τα έχει πάει στη ζωή του. Το σύστημα τον «έπαιξε» και τον «έσπρωξε» μέχρι τα μπούνια.

➥ Είναι γιος καθηγητή πανεπιστημίου, σπουδάζοντας στο Χάρβαρντ πήρε ψωμωμένες υποτροφίες από το Ωνάση, το Πρόγραμμα Κόκκαλη και το Harvard Hellenic Foundation, δούλεψε σε πολυεθνικές, εργάστηκε στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ως διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού κ.λπ.

➥ Μεγάλες οι αντιξοότητες στη ζωή του. Πολύ αδικημένο το παλικάρι. Το σύστημα το άτιμο τον πολέμησε σκληρά…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα