ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 07/01/2021

➥ Η συγκέντρωση των χιλιάδων αριστεριστών στο Εφετείο την ημέρα της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή άφησε ασυγκίνητους δημοσιογράφους, λοιμωξιολόγους, πολιτικούς.

Είδαν τους χιλιάδες παθιασμένους διαδηλωτές, αλλά άλλος ζήτησε «να μη γρουσουζεύουμε» τη μάζωξή τους, άλλη διαπίστωσε ότι έγινε «με όλους τους κανόνες, τις αποστάσεις, τις προφυλάξεις».

Κοντολογίς, η ειδήμων κυριούλα είδε κάτι σαν το θαύμα του Χριστού με τους άρτους και τους ιχθύς από την… ανάποδη! Ο Χριστός τα πολλαπλασίασε για να φάνε οι χιλιάδες, και εκείνη είδε ότι οι χιλιάδες αριστεριστές ήταν… νόμιμοι (ενώ δεν επιτρεπόταν συγκέντρωση άνω των τριών ατόμων).

Το αυτό και με το Πολυτεχνείο. Οι χιλιάδες μάγκες, επαγγελματίες κουκουέδες και οι εθελοντές (τα κορόιδα οι αγγαρειομάχοι, δηλαδή) του Κουτσούμπα ήταν «νόμιμοι, σωστοί, τηρούσαν όλα τα μέτρα».

Αντιμετωπίστηκαν όμως, από τους ίδιους «αντικειμενικούς», σαν έγκλημα καθοσιώσεως τα Θεοφάνια. Εδειχναν, για παράδειγμα, έναν ιερέα με δύο πιστούς να ρίχνει σταυρό στη θάλασσα και ο ένας από τους δύο να βουτάει να τον πιάσει, και παρουσίαζαν όλους σαν εγκληματίες πολέμου, κατά συρροήν δολοφόνους, δημόσιους κινδύνους!

➥ Τα ίδια και χειρότερα με τους πιστούς που πήγαν στην εκκλησία να προσκυνήσουν.

Μια κατηγορία μόνος του στη «γλαφυρή» περιγραφή της εκκλησιαστικής «παραβατικότητας» είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

➥ Έγραφε για την περίπτωση Ευαγγελάτου το newsbreak.gr: «Αποκορύφωμα, το ρεπορτάζ του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, όπου έφτασε στο σημείο να εμφανίζει ιερέα με χειροπέδες να συλλαμβάνεται από την Ελληνική Αστυνομία εντός εκκλησίας! Μιλάμε για μια απίστευτη πρόκληση, που όμοιά της δεν έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

➥ Ο ίδιος, όμως, ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με τους συντελεστές του Mega ξεσάλωναν στο ρεβεγιόν του καναλιού, χωρίς φυσικά να τηρούν τα μέτρα προστασίας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Εκεί, όμως, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα