ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευή 29/01/2021

➥ Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σίγουρο ότι θα μας προστατεύσει από τους Τούρκους. Πάντα αυτό έκανε. Με την Κύπρο δεν είδατε πόσο φιλελληνική στάση τηρεί; Τόσο, κι ακόμα περισσότερον θα βάλει τα στήθια της μπροστά για το ελλαδικό κράτος.

➥ Αμέσως μόλις ο ευρωστρατός -α, συγγνώμη, το λησμόνησα, στα χαρτιά υπάρχει μόνο, αλλά κάποτε θα ιδρυθεί και θα λειτουργήσει κανονικά- εντοπίσει στα ραντάρ του μαχητικά αεροσκάφη της γείτονος, επανδρωμένα ή μη επανδρωμένα, αποβατικά σκάφη και τυφεκιοφόρους να περνούν τα σύνορα, με μια εντολή της Μέρκελ, θα επιτεθεί!

➥ Οι Τούρκοι θα φάνε καυτό μολύβι από τους Ευρωπαίους συμμάχους μας δίχως καν εμείς να χρειαστεί να σηκώσουμε δαχτυλάκι – πολλώ δε μάλλον να ματώσουμε.

➥ Θα έρθουν φιλέλληνες από το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τις βαλτικές χώρες, την Ουγγαρία και θα πέσουν με αυταπάρνηση μαχόμενοι υπέρ ελληνικών βωμών και ελληνικών εστιών.

➥ Η Ευρωπαϊκή Ένωση, μάλιστα, θα αναλάβει και το μεγαλύτερο μέρος του κόστους του πολέμου. Δεν τους έχετε δει που μας υπερασπίζονται όλη την ώρα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και αξιώσεις;

➥ Έχουν ρημάξει την Τουρκία στα πρόστιμα, στις κυρώσεις και τις λεκτικές και πρακτικές καταδίκες της πολιτικής της. Ακόμα και κατάρες, βουντού και ξόρκια τούς ρίχνουν οι Ευρωπαίοι μάγοι, οι αστρολόγοι και οι ανιμιστές (αυτοί είναι εξευρωπαϊσμένοι μουσαφιραίοι από την Αφρική).

➥ Να μην είμαστε αχάριστοι, λοιπόν. Τόση προστασία μάς παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση, από εξωτερικές και εσωτερικές απειλές, από το να χρεοκοπήσουμε και να πέσουμε στα νύχια τοκογλύφων, από τον κορονοϊό. Δεν είδατε πόσο καλά τα έχει καταφέρει με τα εμβόλια; Τις έχει πατήσει στον σβέρκο τις φαρμακευτικές εταιρίες.

➥ Και μετά ξυπνήσαμε…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα