ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 01/02/2021

➥ Καλό μήνα με μερικές ευχάριστες ειδήσεις: ο ήλιος ανατέλλει ακόμα από την Ανατολή και η Ελλάς διατηρεί (μέχρι νεωτέρας) την ονομασία της.

➥ Ας προχωρήσομεν στην πολιτική επικαιρότητα: Εγραψε η Ντόρα στον λογαριασμό της στο twitter για την επίθεση που δέχτηκε ο λογαριασμός της στο Instagram από Τούρκους χάκερ: «Ο λογαριασμός μου στο Ιnstagram είχε χακαριστεί από Τούρκους χάκερ. Πριν από λίγο τον ανακτήσαμε».

➥ Οι απαντήσεις των χρηστών του twitter δεν ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικές για την αδελφή του πρωθυπουργού. Παρατίθενται ενδεικτικά οι πέντε πρώτες:

➥ «kokkinos varonos: Δεν καταλάβαμε διαφορά», «Stergios Alexiou; Είστε σίγουρη ότι ήταν από Τούρκους χάκερ κ όχι από την ΕΥΠ που ο αδελφός σας ελέγχει;», «Βασιλική Κόμπρα: Τελικά οι επισκέψεις στην Τουρκία και τα κολλητιλίκια με τον Ερντογάν δεν ωφέλησαν την κυρία Κούβελου», «VelvetThorns: Α ναι; Γιατί και πριν Τούρκοι νομίζαμε ότι γράφουν», «Lazaros Mantratzis: Χακάρουν και τους δικούς τους οι Τούρκοι;».

➥ Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη σε συζήτηση του ΕΛΙΑΜΕΠ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις (πριν από περίπου έναν χρόνο, στις 18 Φεβρουαρίου 2020) είχε δηλώσει: «Εγώ δεν νιώθω πως απειλούμαι από την Τουρκία. Δεν διακόπτεις τον διάλογο σε καμία περίπτωση. Μούτρα κάνεις στον άντρα σου, δεν κάνεις στην εξωτερική πολιτική».

➥ Η προβλεπτική ικανότητα της πρώην υπουργού Εξωτερικών είναι εφάμιλλη με τις επιδόσεις του αδελφού της στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών. Πέρυσι δανειστήκαμε 51 δισ. ευρώ και το εξωτερικό χρέος πλησιάζει τα 400 δισ. ευρώ!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα