ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 02/02/2021

➥ Στην επέτειο των Ιμίων ουδείς εκ των πρωταγωνιστών της πολιτειακής και της πολιτικής ζωής του τόπου έκανε τον «κόπο» να γράψει ή να εκφράσει προφορικά τις σκέψεις του για τους Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση, οι οποίοι έπεσαν την ώρα που εκτελούσαν το καθήκον τους, ή να καταθέσει στεφάνι στο σχετικό μνημείο στο κέντρο της Αθήνας.

➥ Η «δημοκρατία» έγραψε χθες: «Ούτε μια κουβέντα για την επέτειο των Ιμίων και τους τρεις Ελληνες αξιωματικούς που έπεσαν εκπληρώνοντας το καθήκον τους δεν πρόλαβε να γράψει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρότι σε άλλες περιπτώσεις “παγκοσμίων ημερών” και δικαιωματιστικών σκοπών φροντίζει να μας ενημερώσει μέσω κοινωνικών δικτύων για την άποψή της. Άφωνος παρέμεινε όμως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας!»

➥ Στο Πολυτεχνείο, όμως, πρώτοι πρώτοι, ξυρισμένοι και γυαλισμένοι άπαντες! Πατρίδα τους, καθώς φαίνεται, είναι μόνο η Μεταπολίτευση και τα σύμβολά της, αυτά προσφέρουν βουλευτικές, υπουργικές, πρωθυπουργικές, προεδρικές «αποζημιώσεις» και προνόμια.

➥ Στις φωτογραφίες βλέπουμε Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Για τους ήρωες του έθνους δεν περίσσεψαν ούτε λόγος ούτε στεφάνι…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα