ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάτρης 03/02/2021

➥ Η Αριστερά κυριάρχησε τόσα χρόνια σε αυτό που αποκαλείται «πολιτισμός». Το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που βιώνουμε.

➥ Επιχορηγήθηκαν ταινίες που δεν βλέπονται και δεν τις είδαν. Θολοκουλτούρα της κλάψας, του θρήνου, της μιζέριας στο τραγούδι. Κυκλώματα «αεροστεγή», στα οποία δεν μπορούσε να εισχωρήσει ούτε δεξιό ρουθούνι, στον χώρο του βιβλίου, στα πανεπιστήμια, στον Τύπο. Τηλεόραση στελεχωμένη από τους πρώην και νυν νοσταλγούς των ερυθρών απολυταρχιών, και δεν συμμαζεύεται.

➥ Ομως, πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα, Αριστερά σημαίνει αντιπατριωτικό πνεύμα και λιγούρα, πολλή λιγούρα!

➥ Το αντιπατριωτικό πνεύμα είναι σαφές. Οπου τα ελληνικά συμφέροντα συγκρούονται με ξένα, δίκιο έχουν οι ξένοι. Επίσης, στα χαρτιά η Αριστερά είναι αντιεθνικιστική. Στην ουσία όμως ασπάζεται όλους τους εθνικισμούς του κόσμου, πλην του ελληνικού.

➥ Η λιγούρα τους ήταν το μόνο (σχετικά) κρυφό χαρακτηριστικό τους. Για να το διαπιστώσει κάποιος, έπρεπε να είναι παρατηρητικός, να διαβάζει ποιος επιχορηγούνταν και με τι ή απλώς να τους γνωρίζει προσωπικά.

➥ Τώρα που οι αποκαλύψεις για τα ερωτικοκαλλιτεχνικά έχουν ανοίξει μισό χιλιοστό τις πύλες της αλήθειας, το κοινό αρχίζει να υποπτεύεται τον βαθμό της σεξουαλικής λιγούρας και της αρπακτικότητας μερικών επιφανών… ιδεολόγων.

➥ Κυριολεκτικά πεινασμένοι αλλά όχι λιγούρηδες είναι οι ταλαίπωροι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης, που έχουν καταστραφεί από την εμμονή τής… φιλελεύθερης κυβέρνησης με τα «λουκέτα».

➥ Και σαν να μην αρκούν η ταλαιπωρία, η ανασφάλεια, η ανημπόρια να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους, έχουν και τον Αδωνι Γεωργιάδη να τους ειρωνεύεται και να ζητεί τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα