ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 08/02/2021

➥ Το κορονοπάρτι Μητσοτάκη στην Ικαρία ήταν μια πρώτης τάξεως επικοινωνιακή καταστροφή για έναν απλό λόγο: Κάθε φορά που σημειώνεται «διαρροή» αλήθειας για τη φύση και το ήθος των εξουσιαστών προς το κοινό, τα αποτελέσματά της είναι καταστρεπτικά για τους εξουσιαστές.

➥ Λίγη αλήθεια να φανεί, να ακουστεί, να διαδοθεί, μεγάλο το χουνέρι για την εκάστοτε κυβέρνηση.

➥ Ωστόσο, η υπόθεση Μητσοτάκη και ο τρόπος με τον οποίο ανοιχτά, απροκάλυπτα περιφρονεί τους περιορισμούς που ο ίδιος επιβάλλει στους πολίτες έχουν ενδιαφέρουσες παραμέτρους και εξηγήσεις – η μια πιο δυσάρεστη από την άλλη.

➥ Θα περίμενε κάποιος, έπειτα από τη νίλα της ποδηλατάδας του στην Πάρνηθα, να έχει μαζευτεί λίγο και να έχει θέσει υπό έλεγχο τη ροπή του προς την καλοπέραση και τις εκδρομές (είναι ολοφάνερο ότι μιλάμε για κάτι σαν τον ΓΑΠ της οικογένειας Μητσοτάκη).

➥ Όμως, ο Κούλης είναι ασυγκράτητος. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Διάβασε στο ίντερνετ ότι θα κάνει λιακάδα και όρμησε στο απέραντο αιγαιακό γαλάζιο (το οποίο παζαρεύει με τους Τούρκους).

➥ Μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι αυτός ο πλούσιος (σε χρήμα και ακίνητα) άνθρωπος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν έχει ενσυναίσθηση, δεν καταλαβαίνει πώς νιώθουν και πώς σκέπτονται οι πολίτες, τη ζωή των οποίων έχει κάνει κόλαση με τους βορειοκορεατικούς περιορισμούς, τους οποίους έχει επιβάλει (τάχα λόγω κορονοϊού).

➥ Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ακόμα πιο δυσοίωνο από το πρώτο: Έχει επαφή, γνωρίζει πόσο άσχημα νιώθουν οι Έλληνες, τους οποίους τυραννά στερώντας τους την ελευθερία, αλλά δεν τον νοιάζει! Δεν του καίγεται καρφί.

➥ Αν ισχύει αυτό το ενδεχόμενο, ο κ. Μητσοτάκης θα υποχρεωθεί να ενδιαφερθεί για τα συναισθήματα του λαού όταν πλέον θα είναι αργά.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα