ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 09/02/2021

➥ Γιατί παραγράφονται αδικήματα στην Ελλάδα; Για ποιον λόγο ένας κλέφτης, δολοφόνος, βιαστής, παιδεραστής, ανώμαλος πέφτουλας, προδότης και απατεώνας να κυκλοφορεί άνετος, ελεύθερος και ακαταδίωκτος μετά την παρέλευση 5, 10, 20 ετών;

➥ Οι συνέπειες των φρικτών κακουργημάτων που διαπράττει κάθε απόβρασμα δεν παραγράφονται.

➥ Οι δολοφονημένοι δεν επιστρέφουν από τον Άδη. Τα κλοπιμαία δεν έρχονται από μόνα τους πίσω στις τσέπες των ληστευθέντων. Η αθωότητα που κλέβουν οι βιαστές από τα θύματά τους δεν αποκαθίσταται.

➥ Οι «νομοθέτες», συμμέτοχοι σε όλα όσα έχουν διαπραχθεί σε βάρος του λαού και του έθνους, πρέπει να υποχρεωθούν να σταματήσουν να θεσπίζουν νόμους υπέρ των καθαρμάτων και να νομοθετήσουν υπέρ των πολιτών.

➥ Τα παραπάνω, φυσικά, γράφονται και για όσα τερατώδη καταγγέλλονται από διάφορα θύματα «καλλιτεχνών» της συμφοράς, που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους, διότι τα αδικήματα έχουν «παραγραφεί».

➥ Η προκλητική συμπεριφορά του Μητσοτάκη στην Ικαρία έκανε κι ένα καλό στον τόπο: Είδαμε ότι ο πρωθυπουργός δεν δίνει βάση στα «φίδια» που ξαμολιούνται από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης σχετικά με τον κορονοϊό.

➥ Το γεγονός ότι τον είδαμε να τραπεζώνεται, άνετος και χαλαρός, μαζί με δεκάδες άλλους στην οικία Στεφανάδη μάς επιβεβαιώνει τις υποψίες ότι στόχος του υποχρεωτικού κλεισίματος της εστίασης δεν είναι ο κορονοϊός, αλλά οι εστιάτορες.

➥ Ο Μητσοτάκης έχει «παγώσει» την οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα και όταν γίνει προσπάθεια… απόψυξής της, θα λιώσει σαν παγωτό.

➥ Το εξωτερικό χρέος πλησιάζει τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ και φτάνουμε στην ώρα μηδέν, που θα ακούσουμε το ηχηρότατο κανόνι. Τότε θα είναι αργά…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα