ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 26/02/2021

Ο Μητσοτάκης και η Μενδώνη είναι αθώοι, πρωτόβγαλτοι, νεούδια, τώρα πήραν την πράσινη κάρτα για να δουλέψουν στην Ελλάδα και δεν ήξεραν τι καπνό φούμαρε ο Λιγνάδης, παρόλο που:

1) Το 1984 τον μάγκωσε η Αστυνομία και του πήρε αποτυπώματα έπειτα από μήνυση γονέων ενός 14χρονου παιδιού που τον κατηγορούσαν για ασέλγεια σε βάρος του ανηλίκου τέκνου τους.

  • Το 2002 τον είχαν μαχαιρώσει για -κατά τις πληροφορίες- περίπτωση ανάλογου τύπου με την προηγούμενη.
  • 3) Τον έδιωξαν από το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρώην φοιτητές τον καταγγέλλουν για άσεμνη συμπεριφορά.
  • Αποπέμφθηκε κακήν κακώς από τη δραματική σχολή Ιασμος για ανάρμοστη συμπεριφορά.
  • Επί προεδρίας Δ.Σ. Γεωργουσόπουλου, ο Λιγνάδης αποπέμφθηκε από τη δραματική σχολή του Εθνικού για τον ίδιο λόγο για τον οποίον τον απέπεμψαν από τον Ιασμο.

Τα παραπάνω «δείγματα γραφής» του Λιγνάδη, που ήταν προσωπική επιλογή Μητσοτάκη για το Εθνικό Θέατρο, μάλλον τα ήξερε μόνο ο Λιγνάδης. Δεν πρέπει να είχαν μαθευτεί αλλού, διότι στην Ελλάδα είμαστε διακριτικοί.

Γι’ αυτό έγραφε χθες η «δημοκρατία», στην στήλη «Η θέση μας», τα ακόλουθα: «Το κλίμα της λαϊκής αποδοκιμασίας δεν φαίνεται να επηρεάζει ούτε την κυρία Μενδώνη ούτε τον πρωθυπουργό. Υπερασπίζονται τις επιλογές τους με ανεξήγητη επιμονή και, για να πείσουν την κοινή γνώμη για τη στάση τους, χρησιμοποιούν γελοίες προφάσεις. Μία από τις πολλές είναι εκείνη της… άγνοιας.

»Πρέπει κάποιος να έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στη ζωή του για να πιστέψει κάτι τόσο παιδαριώδες όπως η… διακριτικότητα της εξουσίας. Για να προσληφθεί ακόμα κι ο τελευταίος ωρομίσθιος στις εσχατιές της πατρίδας, όσοι ανοιγοκλείνουν τους “διακόπτες” των διορισμών μαθαίνουν τα πάντα για εκείνον, τις προτιμήσεις του, τις κομματικές επιλογές του, τις πεποιθήσεις του και τον αριθμό των ψήφων που “ελέγχει”.

»Σε ακόμα πιο σημαντικούς διορισμούς το σκανάρισμα της προσωπικότητας είναι εξονυχιστικό. Ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν λέγοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα; Σε ποιους απευθύνονται;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα