ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 01/03/2021

➤ Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρολάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τρολάρει τον εαυτό του, αλλά -πάνω απ’ όλους και όλα- τρολάρει τον ελληνικό λαό.

➤ Σε ανάρτησή του στο twitter σχολίασε την πορεία των υποστηρικτών του Κουφοντίνα με τα ακόλουθα: «Όσο σκέφτομαι ότι κρατάμε κλειστό όλο το εμπόριο για να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού και μας ενοχλούσαν οι εικόνες συνωστισμού στην Ερμού…»

➤ Ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχτηκε δημόσια ότι μας δουλεύουν, ότι οι καραντίνες και τα πρόστιμα υπάρχουν μόνο για τα κορόιδα τους νομοταγείς και ότι οι αριστεροί και οι αριστεριστές έχουν το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν, επειδή δεν έχουμε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Έχουμε «δικαιοσύνη» μόνο εντός εισαγωγικών.

➤ Αν είχε απομείνει έστω ένα μικρό τμήμα του μηχανισμού που αποκαλείται Δικαιοσύνη ακέραιο και ανεξάρτητο από πολιτικές, κομματικές και άλλες επιρροές, θα ζητούσε εξηγήσεις από την κυβέρνηση γι’ αυτό ακριβώς το θέμα.

➤ Γιατί υπάρχουν νόμοι πολλών ταχυτήτων στην Ελλάδα; Γιατί η κυβέρνηση στρέφεται συστηματικά εναντίον της πλειοψηφίας και κάνει τα στραβά μάτια στην παραβατικότητα των μειοψηφιών;

➤ Γιατί στην Αριστερά, στους οπαδούς της 17Ν, στους αναρχικούς και τους επαγγελματίες «αγωνιστές» επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις, τα συλλαλητήρια και οι πορείες (δίκη Χρυσής Αυγής, Πολυτεχνείο, εκπαιδευτικά συλλαλητήρια, πορεία υπέρ Κουφοντίνα);

➤ Γιατί στους πολλούς καταστρέφονται οι ζωές, οι περιουσίες, η ψυχολογική και σωματική υγεία με τις καραντίνες, τις απαγορεύσεις, την απειλή κυρώσεων, την τρομολαγνεία και το υποχρεωτικό κλείσιμο των επιχειρήσεων;

➤ Δηλώσεις σαν αυτές του Αδωνη Γεωργιάδη, που αποκαλύπτουν την αλήθεια και δείχνουν μια κυβέρνηση που καταπιέζει τους πολίτες, καταστρέφει την οικονομία και μεροληπτεί υπέρ των λίγων, σε άλλες χώρες δεν θα περνούσαν απαρατήρητες από τους δικαστές.

➤ Αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι οι άλλες χώρες έχουν δικαστές…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα