ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 05/03/2021

➤ Ο Σημίτης, που οι Έλληνες θα τον θυμούνται για πάντα για τα Ιμια, το Χρηματιστήριο, την υπόθεση Οτσαλάν και τα ολυμπιακά έργα, εμβολιάστηκε χθες. Η μέρα που του πατήσαν το εμβόλιο στο μπράτσο του δεν ήταν τυχαία. Χθες ήταν τα γενέθλια του Κούλη!

➤ Μπορεί να ήταν σύμπτωση, αλλά δεν αποκλείεται και αυτό να αποτελεί ένδειξη πολιτικής ταύτισης. Ούτως ή άλλως και τώρα κυβέρνηση Κώστα Σημίτη έχουμε, απλά δεν το διαφημίζουν και τόσο πολύ, για να αποφύγουν τα… συχαρίκια των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων.

➤ Ο Σημίτης έχει κλείσει 85 χρόνια στον πλανήτη, αλλά δεν χόρτασε τη ζωή. Θέλει κι άλλη, όσο περισσότερη γίνεται, για να τον χαιρόμαστε κι εμείς που τον αγαπάμε (και ευχόμαστε ο Θεός να του δίνει στο πολλαπλάσιο όσα προσέφερε εκείνος στη χώρα μας) και για να χαίρεται κι εκείνος με την κατάσταση που υπάρχει τώρα στην Ελλάδα, στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

➤ Είναι αξιοπερίεργο πώς και ο Μητσοτάκης δεν έχει ερωτηθεί μέχρι σήμερα από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους ποια γνώμη έχει για τα έργα και τις ημέρες του καθεστώτος Σημίτη.

➤ Αλλά, μπορεί να αντιτείνει κάποιος, τόσα και τόσα δεν τον έχουν ρωτήσει, στον Σημίτη θα κολλήσουμε τώρα;
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα