ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 09/03/2021

Έγινε πρωθυπουργός και εξαπλώθηκε χτικιό σε ολόκληρο τον πλανήτη και μπήκαν μερικά δισεκατομμύρια άνθρωποι στην ψειρού της καραντίνας.

Υποτίθεται ότι είναι φιλελεύθερος, και καταντήσαμε στην Ελλάδα να στέλνουμε SMS για να πεταχτούμε στο φαρμακείο να πάρουμε ασπιρίνες και για να πάμε μέχρι τη γωνία να πετάξουμε τα σκουπίδια.

Υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος που πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία, και έχει μπει ένα λουκέτο ίσα με το μπόι του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (ύψος 2,18 μ.) στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα.

Υποτίθεται ότι αντιτίθεται στον κρατισμό, και α) η οικογένειά του ζει με κρατικό μισθό, β) επί των ημερών του στην πρωθυπουργία, το κράτος έχει λόγο ακόμα και για τον αέρα που θα αναπνέουμε – αν θα φοράμε μάσκα ή όχι στην πιλοτή της πολυκατοικίας μας ή όταν βολτάρουμε μόνοι στο δάσος.

Υποτίθεται ότι δεν είναι γκαντέμης και ότι δεν θα πρέπει να πιστεύουμε σε προλήψεις και να έχουμε προκαταλήψεις, αλλά οι σεισμοί ξεσπιτώνουν τους νοικοκυραίους, ο λοιμός είναι γεγονός και ένας λιμός από δω μέχρι τον Αλντεμπαράν έρχεται για να μας βρει κατακούτελα.

Υποτίθεται ότι οι αποφάσεις του ευνοούν τους συμμάχους της Ελλάδας και, μόλις αποφάσισε την αγορά των Ραφάλ, σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο Ολιβιέ Ντασό, γιος του Σερζ Ντασό και εγγονός του Μαρσέλ Ντασό, ιδρυτή του γαλλικού αεροναυπηγικού κολοσσού Dassault Aviation, που κατασκευάζει μεταξύ άλλων τα αεροσκάφη που θα αγοράσουμε.

Ειδιβκά στο τελευταίο, στο γεγονός ότι δεν φέρνει γρουσουζιά, πρέπει να επιμείνουμε. Μάρτυράς μας και τα ψάρια που σπαρταράνε στη στεριά, στην καινούργια στεριά που έχει δημιουργηθεί έπειτα από το τράβηγμα της θάλασσας προς τα μέσα.

Ούτε το θαλασσόνερο δεν θέλει να πλησιάζει το χώμα που πατάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα