ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 10/03/2021

➤ Κάποιος να ασχοληθεί με τους πολλούς υπάρχει; Οι πολλοί δεν είναι αλλοδαποί (ακόμα) ούτε φίλοι του Κουφοντίνα ούτε οπαδοί της 17 Νοέμβρη. Δεν είναι μπαχαλάκηδες, μηδενιστές, ευρωλάγνοι μερκελιστές, φιλότουρκοι, αμερικανόδουλοι, κινεζόπληκτοι και δεν συμμαζεύεται.

➤ Οι πολλοί είναι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι. Αυτοί έχουν μείνει πολιτικά ακάλυπτοι. Τα κατεστημένα κόμματα δεν ασχολούνται μαζί τους, παρά μόνο προεκλογικά (για να πάρουν ψήφο) και φορολογικά (όταν την έχουν… αρπάξει την ψήφο).

➤ Οι πολλοί δεν θέλουν να γίνει η Ελλάδα μας Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία. Δεν θέλουν να συνεορτάσουμε τα 200χρονα του 1821 με το Μπανγκλαντές, δεν θέλουν μπάχαλα στα πανεπιστήμια, γκράφιτι στους δρόμους, εγκληματικότητα.

➤ Οι πολλοί δεν θέλουν με τους φόρους τους να χρηματοδοτούν τον αφανισμό του έθνους, να χαρτζιλικώνονται οι λαθρομετανάστες για να ενθαρρύνονται και οι συγγενείς τους να έρθουν εδώ, να αλλάξει η ταυτότητα, ο χαρακτήρας, ο πολιτισμός αυτού του τόπου.

➤ Οι πολλοί είναι πατριώτες και «νατιβιστές», όπως θα τους χαρακτήριζε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Είναι πεπεισμένοι ότι εκείνοι και οι οικογένειές τους έχουν πληρώσει με χρήμα, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα την ίδρυση του κράτους και προηγούνται στις υπηρεσίες του σε σχέση με όσους παραβίασαν τα σύνορα και μπήκαν με τον τσαμπουκά τους εδώ.

➤ Αυτούς τους πολλούς τους αντιπαθούν οι «μεγάλοι» παίκτες του Κοινοβουλίου. Δεν θέλουν να τους βλέπουν ούτε σε φωτογραφία. «Καθυστερημένοι» τους φαίνονται, «λαουτζίκος», «σκοταδιστές».

➤ Αυτοί οι πολλοί δεν πρέπει να μείνουν χωρίς πολιτική εκπροσώπηση. Αν μείνουν για καιρό ακόμα έτσι «ακάλυπτοι», θα εκλείψουν. Κι αυτή η χάρη δεν πρέπει να γίνει ούτε στους «μεγάλους παίκτες» της πολιτικής ούτε στους εντολείς τους.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα