ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 16/03/2021

➤ Το πάθος για τη σκορδαλιά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά!

➤ Η πρόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα να αυτοθυσιαστεί για την «επανάσταση» ναυάγησε σε μισό λίτρο ηλιέλαιο, όπου τηγανίστηκαν καλαμαράκια για το καθαροδευτεριάτικο τραπέζι.

➤ Η υπόθεση της απεργίας πείνας του καταδικασθέντος δολοφόνου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκα της ακρότατης Αριστεράς.

➤ Μερικές χιλιάδες αναρχικοί, χουλιγκάνοι και ακροαριστεροί χρησιμοποιήθηκαν σαν κομπάρσοι, με κίνδυνο να κολλήσουν κορονοϊό και να τον μεταδώσουν για να κάνει «λεζάντα» ο Κουφοντίνας και να εκμεταλλευτεί πολιτικά το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

➤ Τελικά, αντί να γίνει σύμβολο αντίστασης, έγινε και αυτός και οι οπαδοί του αντικείμενο χλεύης και καζούρας. Φυσικά, δεν μπορούσε να περιμένει κάποιος κάτι καλύτερο και γενναιότερο από έναν τύπο που σκότωνε άοπλους παριστάνοντας τον παλικαρά.

➤ Ο Κουφοντίνας δεν δίστασε να αφαιρέσει ζωές, αλλά τη δική του τη σέβεται και την υπολογίζει. Είπαμε, είναι αριστερός, όχι κορόιδο.

➤ Θα επρόκειτο για σπαρταριστή κωμωδία, αν δεν σκοτώνονταν τόσοι άνθρωποι στα «γυρίσματα».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα