ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 31/03/2021

➤ Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: Τι σχέση έχει ο κομμουνισμός με τις καραντίνες του Κούλη; Α) Και τα δύο απεδείχθησαν αποτυχημένα συστήματα. Β) Όσοι τα υποστήριζαν δικαιολογούν την αποτυχία τους με το «δεν εφαρμόστηκαν σωστά». Γ) Και τα δύο συστήματα κατέρρευσαν μόλις τελείωσαν τα φράγκα.

➤ Είναι καλό και αισιόδοξο για ορισμένους επιστήμονες ότι έχουν την όρεξη, το μπρίο, αλλά και το θράσος να καβγαδίζουν δημόσια.

➤ Σε λίγο καιρό, όμως, μόλις φανούν σε όλο τους το μεγαλείο τα αποτελέσματα των συμβουλών τους, μάλλον θα κρύβονται από το… κατενθουσιασμένο κοινό, το οποίο θα κληθεί πάλι να πληρώσει τη «σοφία» των «ειδικών».

➤ Ακόμα μια ελληνική πρωτιά: Εν μέσω καραντίνας, με κρούσματα τσίτα και τέρμα και φουλ κομπλέ, ήρθαν τουρίστες!

➤ Τους υποδεχθήκαμε προ τριημέρου στο αεροδρόμιο Χανίων. Αρίβαραν με πτήση της Easy Jet από το Βερολίνο, στην οποία επέβαιναν 57 άτομα. Ολοι τούτοι πού θα μένουν; Τι είδους SMS θα στέλνουν για τις τσάρκες τους; Θα μπορούν να κάνουν διαδημοτικές μετακινήσεις;

➤ Στην Κρήτη, πάντως, οι τουρίστες καλό είναι να ψάξουν να βρουν την κάβα από την οποία προμηθεύεται ο Πολάκης τα ποτά του. Να μάθουν ποια είναι για να τα αποφεύγουν.

➤ Είναι τόσο δυνατά, ώστε προκαλούν παραισθήσεις στον στωμύλο υπουργό και του υποβάλλουν τη σκέψη ότι ο Κολοκοτρώνης ανήκει στην ίδια παράταξη με το κατσαπλιαδιστάν που ήθελε να μετατρέψει την Ελλάδα σε Αλβανία…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα