ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 07/04/2021

➤ Συνδέεται το εμβόλιο της AstraZeneca με τις θρομβώσεις που έπαθαν εμβολιασμένοι, είπε ο επικεφαλής εμβολιασμών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) Μάρκο Καβαλέρι σε συνέντευξή του στην ιταλική «Il Messaggero».

➤ Η αποκάλυψη είναι «τεράστια» – σαν να μας λέει κάποιος ότι τα ψάρια ζουν στο νερό και οι αρκούδες αφοδεύουν εις τους δρυμούς και όχι σε τουαλέτες φαστφουντάδικων.

➤ Τόσα έχουν γίνει με τα εμβόλια της AstraZeneca, τόσοι άνθρωποι διέβησαν την Αχερουσία λίμνη με εγκεφαλικά, και έρχεται κάποιος για να πει το προφανές.

➤ Ωστόσο κι αυτό έχει την αξία του. Οι άνθρωποι-σαλιγκάρια, που έβγαιναν στα κανάλια, αρθρογραφούσαν σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο και χλεύαζαν τους «ψεκασμένους», που συνέδεαν τα περιστατικά των θρομβώσεων με το εμβόλιο της AstraZeneca, θα ζητήσουν καμιά συγγνώμη για την αχρειότατη συμπεριφορά τους;

➤ Αυτές οι γλίτσες, που αφήνουν σάλια, μύξες και αηδία στο πέρασμά τους, θα παραδεχτούν το λάθος ή και τον δόλο τους;

➤ Στην ουσία, δεν έχει καμία σημασία ό,τι και αν παραδεχτεί ετούτη η ομήγυρη. Είτε σοβαρά μιλάνε και γράφουν είτε καλαμπούρια κάνουν, οι έμφρονες που βλέπουν τα καμώματά τους γνωρίζουν την αφερεγγυότητα των λόγων και των έργων τους.

➤ Άδωνις Γεωργιάδης σημαίνει πρωτογενές πλεόνασμα αξιοπιστίας. Στις 29 Μαρτίου δήλωνε: «Ο,τι ανοίξει τώρα δεν θα ξανακλείσει». Στις 2 Απριλίου δήλωνε: «Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν». Οι ψηφοφόροι του ψώνισαν από σβέρκο και η Ελλάς προμηθεύτηκε υπουργό ΑΑΑ.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα