ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 15/04/2021

➤ Το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό παίζει κυνηγητό με τα ούφο! Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από όσα διαβάσαμε σε άρθρο στο newsbreak.gr. Εκεί αναφέρονταν τα ακόλουθα:

➤ «Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα απείλησαν τέσσερα πλοία των ΗΠΑ το 2019. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έδειχναν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από πολεμικά πλοία των Αμερικανών ανοιχτά της Καλιφόρνιας το 2019 είχαν πράγματι τραβηχτεί από προσωπικό του ναυτικού.

➤»Αυτό επιβεβαίωσε το Πεντάγωνο όσον αφορά το υλικό που διέρρευσε από την έρευνα για τα UFO, την οποία πραγματοποιεί η ειδική δύναμη UAΡ, αρμόδια να συλλέγει στοιχεία για μια έκθεση προς το Κογκρέσο που αναμένεται τον Ιούνιο».

➤ Ολες τούτες οι ανακοινώσεις, τα βιβλία, τα ντοκιμαντέρ, οι μαρτυρίες, τα άρθρα και οι φημολογίες καλές είναι. Τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερες από την ανιαρή καθημερινότητα της δημόσιας σφαίρας.

➤ Είναι πολύ πιο ευχάριστο να ξεχνάς τα βάσανά σου βλέποντας θολά βίντεο* με ιπτάμενα αντικείμενα να εμφανίζονται από το πουθενά και να εξαφανίζονται στο πουθενά σε χρόνο μηδέν παρά να βλέπεις τον Κούλη να τραπεζώνεται στην Ικαρία με μεγάλη παρέα την ώρα που εσένα σου απαγορεύουν να πας στη διπλανή πόλη να δεις τη μάνα σου.

➤ Κάλλιο οι ενδογήινοι, τα Βριλ, οι Ατλάντιοι, οι Πλειάδιοι και οι Αρειανοί παρά οι φιλελέδες, τα κόκκινα και τα ροζέ κομμούνια που σε φορομπήχνουν, σε χρεοκοπούν και σε φορολογούν άγρια βρίζοντάς σε και χλευάζοντας τις ιδέες και τα πιστεύω σου.

➤ Χίλιες φορές να ασχοληθείς με τους εξωγήινους παρά με τους αφόρητους και ανιαρούς γήινους. Το γρασίδι φαντάζει αρκετά πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του γαλαξία.

➤ *Τα θολά βίντεο με τα ούφο είναι ένα από τα (μάλλον ευκόλως ερμηνεύσιμα) «μυστήρια» της ανθρωπότητας. Την εποχή που και η κουτσή Μαρία έχει κινητό που τραβάει βίντεο και φωτό με υψηλότατη ανάλυση, όσοι βλέπουν ούφο τραβούν τα σχετικά πλάνα με κινητά που έχουν τεχνολογία αραμπά και η εικόνα φαίνεται θολή και… πιξελαρισμένη. Δημιουργική ασάφεια, που θα ‘λεγε κι ο Μπαρουφάκης…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα