ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 19/04/2021

Τα κορoνοπάρτι του Σαββατοκύριακου αποδεικνύουν για μια επιπλέον φορά ότι στην Ελλάδα οι νόμοι, τα πρόστιμα και οι περιορισμοί ισχύουν μόνο για τους ανήμπορους και τα κορόιδα.

Αν είσαι πρωθυπουργός, μπορείς να τραπεζωθείς με μεγάλη παρέα στην Ικαρία, να πας ποδηλατάδα στην Πάρνηθα και λογαριασμό να μη δώσεις. Αν είσαι οπαδός του Κουφοντίνα, μπορείς να διαδηλώσεις, αν είσαι μέσα σε μπούγιο γλεντοκόπων, μπορείς να παρτάρεις ελεύθερα.

Αν είσαι μόνος διαβάτης και σου κατέβηκε η μάσκα, θα σε βρουν και θα σε καμπανιάσουν.

Αν είσαι καφετζής και υπάρχουν τρεις πελάτες στο πεζοδρόμιο, θα φας πρόστιμο. Eτσι είναι οι νόμοι στην Ελλάδα. Ισχύουν μόνο για όσους φουκαράδες τούς εφαρμόζουν.

Πόσο σκληρός και ανελέητος μπορεί να είναι ένας δημοσιογράφος με έναν πρώην υπουργό;. Πώς τον πετσόκοψε έτσι ο δημοσιογράφος τον ΥΠΕΞ του Τσίπρα Νίκο Κοτζιά (φωτό) στη συνέντευξη που του πήρε για το news247.gr;

Πόσο μαχητική και ανεξάρτητη είναι πια αυτή η δημοσιογραφία στην Ελλάδα; Μας καταπλήσσει!

Απολαύστε εισαγωγή συνεντεύξεως: «Χάραξε και εφάρμοσε την ελληνική εξωτερική πολιτική για σχεδόν τέσσερα χρόνια και ήταν, πέρα από αμφισβητήσεις και ιδιαίτερες γνώμες, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς ΥΠΕΞ από τη Μεταπολίτευση και μετά.

Η δε Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί την κορωνίδα της δραστηριότητας και των προσπάθειών του καθώς και μια προσωπική του δικαίωση.

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν είναι ένας «εύκολος» άνθρωπος και προφανώς δεν είναι «εύκολες» οι συνεντεύξεις που δίνει. Ο λόγος του ρέει μ’ έναν απίστευτο ρυθμό, η σκέψη του είναι πάντα διαυγής και κρυστάλλινη, τα επιχειρήματά του δουλεμένα στο αμόνι των πλούσιων σπουδών και γνώσεών του».

Μα δεν ήταν αριστούργημα; Δεν αξίζει αυτός ο άνθρωπος ένα Πούλιτζερ να το καδράρει στο γραφείο του, μαζί με τη συνέντευξη, η οποία πρέπει να διανεμηθεί σε όλες τις δημοσιογραφικές σχολές για να μαθαίνουν και οι νέοι πως πρέπει να ασκείται αυτό το… λειτούργημα;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα