ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 20/04/2021

➤ Κορονοϊός υπάρχει. Κυβερνητική επιτυχία στην αντιμετώπισή του δεν υπάρχει.

➤ Οι «άριστοι» τα έχουν κάνει θάλασσα και τα μέτρα τους οδηγούν και σε μια μυριάδα (10.000) απώλειες ανθρώπινων ζωών και σε βιβλικών διαστάσεων καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.

➤ Η μεγάλη απορία σε όλους όσοι έχουν έστω λίγο νιονιό και δεν είναι κομματικοί ή ιδεολογικοί χουλιγκάνοι είναι η ακόλουθη: Γιατί το καλοκαίρι του 2020 οι «πάνσοφοι» κυβερνητικοί άνοιξαν τις πύλες της χώρας διάπλατα για να περάσει με την ησυχία του ανεξέλεγκτος μπατιροτουρισμός και μαζί του ο κορονοϊός;

➤ Αν υπήρχε «κάστινγκ» τουριστών, «πόρτα» όπως στα κλαμπ και ζητούνταν αρνητικά τεστ, θα μπορούσε να μην κλείσει ολοσχερώς η οικονομία και να διασωθεί κάπως το τοπίο στον τουριστικό κλάδο με τους Ελληνες – εσωτερικά, δηλαδή.

➤ Αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα εξέταζε το ζήτημα και σε επίπεδο οικονομίας, και σε επίπεδο λήψης αποφάσεων (είναι τεράστια η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» με τα πρακτικά των συνεδριάσεων των λοιμωξιολόγων) και -πάνω απ’ όλα- σε κόστος ανθρώπινων ζωών και δημόσιας υγείας.

➤ Ολοι όσοι έχουν κάπως «γυμνασμένο» το μνημονικό τους μπορούν να ανακαλέσουν τις φημολογίες για την κυβέρνηση, που έλαβε τις μοιραίες αποφάσεις «πιεζόμενη» από πολυεθνικές του τουρισμού.

➤ Κι είχαμε, από τη μια, το «μπάτε σκύλοι αλέστε», που πέρασε κι η κάθε κορονιασμένη Μπρουνχίλντε και Σβετλάνα (στα βόρεια σύνορα έγινε χαμός) κι ύστερα άρχισαν οι διαδηλώσεις της Ακροαριστεράς και έδεσε το γλυκό.

➤ Η κυβέρνηση του κληρονόμου της πρωθυπουργίας ακολούθησε τη συνταγή που ακολουθούν όλοι όσοι δεν ξέρουν πού πάν’ τα τέσσερα: Πονάει δόντι; Κόψει κεφάλι!

➤ Και δώσ’ του ένα λοκντάουν και μετά ακόμα ένα, αυστηρότερο, και παραδώσ’ του να βγαίνουν οι παπαγάλοι και οι μπαμπουίνοι της καθεστωτικής προπαγάνδας να τα ρίχνουν όλα στον λαό.

➤ Αχ, πόσο θα ήθελαν να αλλάξουν λαό! Να μη βλέπουν τον υπάρχοντα πληθυσμό ούτε σε ζωγραφιά.

➤ Οι περισσότεροι τους φαίνονται πασέ, ξεπερασμένοι, όχλος. Μόνο τα λεφτά των πολλών θέλουν, διότι δικά τους δεν μπορούν να δημιουργήσουν με τίποτα…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα