ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Μ. Τετάρτης 28/04/2021

➤ Παράπλευρη απώλεια της κορονομανίας η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και ό,τι γενικά έχει να κάνει με το αντίθετο της ανίας.

➤ Ακόμα κι όταν «δίδονται» από την εξουσία ευκαιρίες για να σκάσει το χειλάκι μας και να φανεί ένα ωραίο χαμόγελο, αυτό δεν είναι εφικτό, διότι το χειλάκι καλύπτεται από φίμωτρο!

➤ Τα παραπάνω προέκυψαν ως αυθόρμητη σκέψη έπειτα από την ανάγνωση είδησης στο newsbreak.gr, που έλεγε τα εξής αδιανόητα:

➤ «Ισπανία: Άκρως επιτυχημένο το πείραμα της συναυλίας με τους 5.000… μασκοφόρους! Καμία απολύτως ένδειξη μετάδοσης του νέου κορoνοϊού δεν καταγράφηκε στην Ισπανία, σχετιζόμενη με τη συναυλία την οποία παρακολούθησαν 5.000 θεατές, που όλοι τους είχαν κάνει τεστ και φορούσαν μάσκες!

➤ Το εν λόγω άκρως επιτυχημένο, όπως αποδείχτηκε, πείραμα έλαβε χώρα στις 27 Μαρτίου στη Βαρκελόνη, με τη συμμετοχή 5.000 ατόμων, τα οποία, αν μη τι άλλο, το διασκέδασαν με την ψυχή τους, φορώντας μεν προστατευτικές μάσκες, αλλά χωρίς να χρειάζεται, φυσικά, να τηρούν αποστάσεις, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι, ναι, υπάρχει τρόπος να διοργανωθούν ασφαλείς συναυλίες εν καιρώ πανδημίας».

➤ Είναι απορίας άξιον το μέγεθος της δίψας των ανθρώπων να μιμηθούν τον τρόπο ζωής που τους αρνούνται όσοι ελέγχουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε.

➤ Το να παρακολουθείς συναυλία με μάσκα αποτελεί θλιβερή παρωδία της αυθεντικής εμπειρίας – κάτι που είναι εξίσου κακό με την πλήρη στέρησή της, αν όχι χειρότερο.

➤ Και πόσο μεγάλο κατόρθωμα είναι τούτο; Να πας φιμωμένος σε μουσικό δρώμενο και να καμαρώνεις που δεν κόλλησες τη… χλαπάτσα.

➤ Η φωτογραφία με τους φιμωμένους μουσικόφιλους δείχνει πόσα σκαλοπάτια του κακού έχουμε κατέβει τον τελευταίο καιρό.

➤ Σύντομα, θα καμαρώνουμε αν μας αφήνουν να βγάζουμε τη μάσκα για να φάμε ή να πιούμε νερό. Ελεος!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα