ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 05/05/2021

➤ Η φωτογραφία με τις στοίβες φακέλων και ντοσιέ έχει ληφθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Το newsbreak.gr, που δημοσίευσε πρώτο αυτή την αποκαρδιωτική λήψη, έγραφε: «Μπορεί οι δικογραφίες τακτικής διαδικασίας να φτάνουν μέχρι τις τουαλέτες, γεγονός που φυσικά αποτελεί ντροπή για το ελληνικό κράτος, φαίνεται όμως ότι κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται με διαδικασίες-εξπρές.

➤ Χαρακτηριστικό παράδειγμα, που πρόσφατα ήρθε στο φως, η δικαστική απόφαση η οποία επέτρεψε στον Μένιο Φουρθιώτη να παραμένει στο απυρόβλητο και απαγόρευσε σε δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους και, μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας, να αποκαλύπτουν γεγονότα και να ασκούν κριτική!»

➤ Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε στην εικόνα: Χαρτιά παρατημένα στον… καμπινέ. Το γράμμα του νόμου δίπλα στα λύματα.

➤ Οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να βρουν το δίκιο τους στη χώρα της τριτοκοσμικής οικογενειοκρατίας. Αυτό το κράτος έχει σχεδιαστεί για τον χλιδάτο παρασιτισμό μερικών οικογενειών και ως υποπόδιο των ξένων. Για καμιά άλλη δουλειά δεν κάνει. Γι’ αυτό οι… υποψιασμένοι φεύγουν όπως όπως από δω και ψάχνουν την τύχη τους αλλού.

➤ Η μισανθρωπία, ο σουσουδισμός, η υπεροψία και η βαθιά αποστροφή που νιώθει το σύστημα Μητσοτάκη για τον λαό συνοψίζονται στη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στο ραδιόφωνο του Σκάι περί της μη κατάργησης του -ταπεινωτικού για τους Ελληνες- SMS, όποτε θέλουν να ξεμυτίσουν από το σπίτι τους.

➤ Είπε ο Γεραπετρίτης ότι το SMS έχει «παιδαγωγική ιδιότητα και συμβολική σημασία». Δηλαδή, εμείς δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά ιθαγενείς, που ήρθε η κυβέρνηση να μας… εκπολιτίσει. Και καθόμαστε εμείς κι ακούμε άπραγοι τέτοιους απίθανους τύπους!
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα