ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 10/05/2021

➤ Τη σκαπουλάραμε και από τον κινεζικό πύραυλο, που θα μπορούσε να είχε πέσει και κατά Ελλάδα μεριά!

➤ Με κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουμε κινδυνεύσει δύο φορές να κατασπαραχτούμε από κινεζικό δράκοντα, αλλά μέχρι στιγμής επιβιώνουμε.

➤ Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο πύραυλος της ασιατικής υπερδύναμης, που έπεσε τελικά κάπου στον Ινδικό Ωκεανό, έφερε την επιγραφή σε άπταιστα ελληνικά: «Να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουμε».

➤ Και αφού -έως τώρα- γλιτώνουμε από τις πληγές του Φαραώ, που συνοδεύουν τα κακά φεγγάρια και την γκίνια της πολιτικής συναστρίας μας, ας διασκεδάσουμε.

➤ Παντρευτείτε, βρε παιδιά, κάντε οικογένειες, εκδηλώσεις, πάρτι, δεξιώσεις, γλέντια ονομαστικών εορτών και γενεθλίων. Ας σκάσει επιτέλους και λίγο γέλιο στο χειλάκι μας, που επικράνθη με τους λοιμωξιολόγους, τους χαρδαλονόμους και τον κορονομανία.

➤ Και στη διασκέδαση να βάλουμε πολλή ποιότητα και μελωδία, όπως αυτή που χαρακτηρίζει την εικόνα του μουσικού ντουέτου One Cello ‘n’ a Half, το οποίο το παρελθόν Σάββατο τράβηξε πλάνα για το πρόμο βίντεό του στο άλσος Συγγρού.

➤ Ο Φαίδων Βρυνιώτης στο βιολί και η Μαρία Μαζαράκη – Αινιάνος στο τσέλο χάρισαν στους περιπατητές και τους εκδρομείς του άλσους όμορφες στιγμές, παίζοντας μελωδίες που γνωρίζουν και αγαπούν οι περισσότεροι.

➤ Το ντουέτο έχει προφίλ στο facebook που ονομάζεται One Cello ‘n’ a Half…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα