ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 19/05/2021

Ο Lavrentis Beria είναι λογαριασμός στο twitter λίαν φιλοκυβερνητικός, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να φιλοτεχνήσει κολακευτικά πορτρέτα σε όποιον σχετίζεται με το σύστημα Μητσοτάκη. Οι μητσοτακικοί τον διαβάζουν φανατικά και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ τον απεχθάνονται βαθιά.

Ο Lavrentis Beria, τον οποίον αρκετοί έχουν συσχετίσει με δημοσιογράφο που θεωρεί… βιβλικό ήρωα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν πρέπει να συμπαθεί ιδιαίτερα τον Κώστα Μπακογιάννη. Εγραψε χθες στο twitter: «Εξαιρετική η δουλειά του δήμαρχου Αθηναίων, που έχει βγάλει τις σκουπιδιάρες στους δρόμους του κέντρου 8.30 το πρωί, με αποτέλεσμα το μποτιλιάρισμα να φτάνει μέχρι το Ναύπλιο» (βλ. σχετική εικόνα).

Ακόμα πιο αξιοπερίεργη (για τα φιλομητσοτακικά δεδομένα του Lavrentis Beria) από την ανάρτηση ήταν η αντίδραση των ακολούθων του. «Στόλισαν» τον δήμαρχο Αθηναίων με αρκετά αρνητικά σχόλια! Τελικά, ο Μεγάλος Περίπατος δεν συγκίνησε τον λαό…

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα αγωνίζεται να εκλείψουν οι θλιβερές αιτίες της ομοφοβίας, αμφιφοβίας και τρανσφοβίας». Η πρωθυπουργική φράση, πέρα από το θλιβερόν του πράγματος να προσπαθεί να γίνεται ουραγός του νεοταξικού καραβανιού, δείχνει και έλλειμμα δημοκρατικού φρονήματος και άγνοια (ή συνειδητή αποσιώπηση) της πραγματικότητας. Από πού κι ως πού απαγορεύονται τα συναισθήματα σε μια Πολιτεία; Επιτρέπεται να φοβάμαι τους ψηλούς, τους κοντούς, τους χοντρούς και τους λεπτούς, τους άσχημους και τους ωραίους. Να παρανομώ σε βάρος τους και να τους αδικώ απαγορεύεται.

Άμα κάποιου τού καπνίσει να φοβάται τους τραβεστί, θα έρθει ο Μητσοτάκης με τον στρατηγό τσέπης Χαρδαλιά και τον Χρυσοχοΐδη να τον συλλάβουν; Γιατί ποινικοποιεί τις φοβίες (που διέγνωσε ότι έχουν οι άλλοι) ο Μητσοτάκης; Επιπλέον, αυτό που λέει είναι ντιπ καταντίπ άκυρο.

Οι ομοφυλόφιλοι, οι τραβεστί και οι αμφιφυλόφιλοι έχουν τα κλειδιά της εξουσίας στην Ελλάδα. Μια πέτρα να ρίξεις σε κανάλι, τράπεζα, πολιτική σύναξη και χλιδάτο γκαλά κάποιον από τους προαναφερθέντες θα πετύχεις. Ο κ. Μητσοτάκης δεν το γνωρίζει αυτό; Περαστικός είναι από την Ελλάδα;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα