ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 21/05/2021

➤ Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει! Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε από το χεράκι τους ψηφοφόρους του, που τον σταυροδότησαν λόγω Ελληνικής Αγωγής, και τους οδήγησε μέχρι τη συγγνώμη που ζήτησε από τον Καρανίκα!

➤ Από τη μάντιδα δάφνη του Απόλλωνος μέχρι την καρανίκειο φούντα, μια καριέρα δρόμος. Ειλικρινά, αυτός ο τύπος και οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του μπορούν κάλλιστα να γίνουν αντικείμενο επιστημονικής μελέτης για τη σύγχρονη πολιτική σκηνή και την προϊούσα παρακμή της.

➤ Ο Άδωνις, φυσικά, δεν είναι το αίτιο αυτής της παρακμής, αλλά μια από τις εντυπωσιακότερες εκδηλώσεις της.

➤ Πάντως, επειδή κοινό δεν υπάρχει μόνο πέριξ των απόψεων του Καρανίκα, αλλά και στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ο Άδωνις έσκασε μύτη και σε μια απ’ όλες λέγοντας πάντοτε αυτό που επιθυμεί -κατά περίπτωση- να ακούσει το κοινό.

➤ Η φωτογραφία που βλέπετε δεν έχει τραβηχτεί σούρουπο ή λυκαυγές στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, ούτε ελήφθη εν ώρα αμμοθυέλλης. Μέρα μεσημέρι είναι. Απλώς, το κλεινόν άστυ σκούρυνε και θάμπωσε από τους καπνούς της πυρκαγιάς που κατέκαψε την Κόρινθο.

➤ Η κυβέρνηση των επιτυχιών, με την Αθήνα να έχει γίνει ντεκόρ για καθημερινές εκτελέσεις παραγγελιών θανάτου, ληστείες, βιασμούς και άγρια ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων, δεν μπόρεσε να κατασβέσει εγκαίρως μια δασική πυρκαγιά, που εξελισσόταν δίχως να φυσούν θυελλώδεις άνεμοι.

➤ Τελικά, ο στρατηγός τσέπης Χαρδαλιάς και ο πασόκος Χρυσοχοΐδης είναι κατάλληλοι μόνο για να καμπανιάζουν με πρόστιμα κάναν ανυπεράσπιστο παππού που κυκλοφόρησε μόνος σε πάρκο δίχως μάσκα. Για σοβαρή πολιτική δουλειά δεν κάνουν…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα