ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 26/05/2021

➤ Είναι βαλτοί. Έχουν αναλάβει εργολαβία να μας κάνουν να συμπαθήσουμε τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

➤ Ειδικά ο Κούλης, με το ντεμέκ νταηλίκι και το απαράμιλλο θάρρος εθελοντού οπλίτη (με ειδικότητα χειριστού κρουασάν), που εφορμά εναντίον ψόφιου δράκοντα, θα μας υποχρεώσει να αγοράσουμε πόστερ του Λουκασένκο και να το καρφώσουμε με ταβανόπροκες εις τα πτωχικά δωμάτιά μας.

➤ Ανθίστηκε ο δικός μας (καλά, το «δικός μας» μην το παίρνετε τοις μετρητοίς) τους άλλους -δηλαδή τους Γερμανούς- να βγάζουν φλύκταινες με τη Λευκορωσία (βλέπε Ρωσία) για την υπόθεση του Ρομάν Προτάσεβιτς και ένιωσε ότι μπορεί κι εκείνος να πουλήσει λίγη αγριάδα παραπάνω από το σύνηθες.

➤ Το στιλ του Κούλη εναντίον της Λευκορωσίας (βλέπε Ρωσία) θύμισε το αντίστοιχο του Βαγγέλη Βενιζέλου το 2013, τότε που ο Αντώνης Σαμαράς τον είχε διορίσει υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και του είχε δώσει και μια πανάκριβη κρατική μπεμβεδάρα (πληρωμένη από εμάς) να τον κουβαλάει από δω κι από κει.

➤ Τότε, στην ευρωαμερικανική μόδα ήταν η Αραβική Άνοιξη, η ρητορική εναντίον της Συρίας, η έχθρα προς τον Ασαντ κ.λπ. Ο Βενιζέλος, λοιπόν, που μυρίστηκε εύκολο πολιτικό κέρδος -και άφθονο διεθνές κλέος-, λίγο έλειψε να κηρύξει μονομερώς τον πόλεμο στη Συρία! Είναι κρίμα που δεν το προχώρησε λίγο παραπάνω ο Μπένυ τον τσαμπουκά να έχει να θυμάται ο πλανήτης Γη ένα ανέκδοτο επικών διαστάσεων…

➤ Κι ο νυν πρωθυπουργός τώρα, γνωστός θαυμαστής του Βαγγέλη Βενιζέλου και πολιτικός αντιστοίχου βεληνεκούς, ποντάρει σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο στη φανατική υιοθέτηση των απόψεων του… συρμού.

➤ Αναμένουμε, με ανυπόκριτη αγωνία, περαιτέρω μαχητικές πρωτοβουλίες του θρυλικού πολέμαρχου της οικογένειας Μητσοτάκη.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα