ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 28/05/2021

➤ Δείτε στην εικόνα δύο ειδήσεις* από το newsbreak.gr, που βρίσκονται η μια κάτω από την άλλη, και θέστε στον εαυτό σας το ακόλουθο ερώτημα: Πώς ερμηνεύονται οι νόμοι που ρίχνουν στα μαλακά παιδόφιλους και φυλακίζουν εργαζομένους (με πολλαπλά χειρουργεία) για άρνηση να φορέσουν μάσκα;

➤ Πολύ απλά: Οι βουλευτές νομοθετούν με αίσθημα αλληλεγγύης για όλους όσοι τους γεννούν τέτοια αισθήματα και με αυστηρότητα για εκείνους τους οποίους θεωρούν αντιπάλους, εχθρούς, καταδικαστέους και απόβλητους.

➤ Οταν λέμε ότι «βάζει κάποιος το χέρι στο μέλι» δεν εννοούμε μόνο το θέμα των χρημάτων, αλλά και το ευρύτερο, αυτό που αφορά τις ιδέες, τον χαρακτήρα, την κοσμοθεωρία, τα χούγια, όλα.

➤ Η Βουλή είναι γεμάτη δικηγόρους. Κατά κάποιον τρόπο, ο ένας φέρνει τον άλλον. Ετσι, είναι γεμάτη και με άλλες κατηγορίες ανθρώπων. Και νομοθετούν με βάση τα μυαλά που έχουν. Και οι δικαστές εφαρμόζουν προθύμως αυτούς τους νόμους.

➤ Γι’ αυτό από τη μια αφέθηκε ελεύθερος ο δάσκαλος που παρενοχλούσε σεξουαλικά 10χρονες μαθήτριες και από την άλλη φυλάκισαν τον νταλικέρη για τη μάσκα, αν και έχει κάνει τέσσερα χειρουργεία, και τον έριξαν «σε μια πτέρυγα μαζί με ισοβίτες κλέφτες, ληστές, ναρκομανείς».

➤ Η ιδέα της σύνθεσης των ειδήσεων είναι του φοβερού και τρομερού Simpleman, τον οποίον μπορείτε να βρείτε στο facebook (@simpleman.gr).
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα