ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 08/06/2021

➤ Στο newsbreak.gr γράφτηκε επικό κείμενο για την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στα εκδοτικά πράγματα. Τιτλοφορείται «Να φάει και ο Πέτρος, βρε παιδιά!». Η κεντρική ιδέα του άρθρου είναι πως ο Κωστόπουλος ταιριάζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – μια και ο αυτοδημιούργητος Κυριάκος έχει υιοθετήσει πολιτικά όλο το σημιταριό.

➤ Διαβάζουμε σχετικά στο κείμενο: «Δεν υπάρχει δημοσιογράφος ή εκδοτικό συγκρότημα που να στήριξε τον Κώστα Σημίτη και να μη στηρίζει με ενθουσιασμό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

➤ Επίσης, ο συντάκτης σημειώνει: «Πρέπει ο Ελληνας να επανέλθει στην ηθική του εκσυγχρονισμού όπου η εργαζόμενη μάνα θεωρείτο κορόιδο, ο εργαζόμενος τίμιος πατέρας, μα@#κας, ενώ η κοπέλα που πουλούσε το κορμί της και το κάθαρμα που λήστευε την πατρίδα, τον συνάνθρωπό του δηλαδή, παραδείγματα προς μίμηση.

➤ Μόνο έτσι θα μπορέσουν να προχωρήσουν η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, το μεγάλο φαγοπότι μέχρι το 2023, οπότε θα έρθει η κατάρρευση».

➤ Ιδού, λοιπόν, πρόταση προς την κυβέρνηση, η οποία τυγχάνει δημιουργική και άμεσα εφαρμόσιμη: Να φάει και ο Πέτρος, βρε παιδιά!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα