ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 09/06/2021

➤ Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξιχνίασε τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι! Η προηγούμενη πρόταση είναι ντιπ καταντίπ ψεύτικη, αλλά γράφτηκε έτσι, μπας και τσιμπήσει ο Κούλης και αφήσει τον Χρυσοχοΐδη στο πόστο του, τώρα που πλησιάζει (καθώς λένε) ο ανασχηματισμός.

➤ Η εξιχνίαση της δολοφονίας του JFK από τον Χρυσοχοΐδη, πάντως, δεν είναι και τόσο μεγάλο μούσι όσο οι αφηγήσεις «κύκλων» του («κύκλοι» στην πολιτική είναι ο ίδιος ο πολιτικός, η οικογένειά του και οι διορισμένοι από αυτόν) για τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά του.

➤ Η μυθοπλασία πάντοτε συνοδεύει το όνομα του Χρυσοχοΐδη. Θυμάται κανείς το έτος 2002, όταν είχαν συλλάβει μέλη της 17Ν και είχε αρχίσει η φημολογία ότι ο καραπασόκος θα γινόταν… ρόλος στο Χόλιγουντ και θα τον ενσάρκωνε ο… Τζορτζ Κλούνεϊ;

➤ Ε, ούτε ο Σεφερλής δεν περιέλαβε ρόλο Χρυσοχοΐδη στις επιθεωρήσεις του. Ο άνθρωπος σέβεται το κοινό και δεν ήθελε να βάλει ανθρωποδιωκτικούς χαρακτήρες στις παραστάσεις του.

➤ Τα παραπάνω γράφτηκαν και με αφορμή το «ματ» που έφαγε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα.

➤ Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου απέστειλε έγγραφο προς συναδέλφους του (με κοινοποίηση στον Χρυσοχοΐδη) επισημαίνοντας τις ευθύνες της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στη λειτουργία της Αστυνομίας, αλλά και στη νομοθέτηση.

➤ Αυτή η κίνηση Πλιώτα ουσιαστικά ήταν μία απάντηση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη που του παρέδωσε πρόσφατα φάκελο με 500 πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

➤ Μέχρι τον ανασχηματισμό, πάντως, θα σκαρφιστεί κι άλλες εξιχνιάσεις ο κ. Χρυσοχοΐδης…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα