ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 14/06/2021

➤ «Το 74% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού» μας λέει μια μελέτη που έκανε το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας σε «τυχαίο και αντιπροσωπευτικό» δείγμα 855 ενηλίκων άνω των 18 ετών από όλη την επικράτεια, και η οποία δημοσιεύθηκε την 1η Ιουνίου στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evaluation in Clinical Practice».

➤ Πουθενά δεν τους πιάνεις τους κορονομανείς. Οταν παλαιότερα τους έλεγες τι θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων, σου απαντούσαν «δεν έχει πάντα αποφασιστική σημασία τι θέλει η πλειοψηφία. Και οι περισσότεροι Γερμανοί επί Χίτλερ ήθελαν να φουρνίσουν τους Εβραίους, να αφανίσουν μειονότητες, ομοφυλόφιλους, Τσιγγάνους και να κάνουν δούλους τους Σλάβους. Τι μας λέει αυτό; Οτι ΔΕΝ πρέπει να ικανοποιείται η πλειοψηφία όταν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονοψηφίας».

➤ Αυτό το επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα οι νυν καραντινομανείς είναι ισχυρό. Οι φούρνοι του Αουσβιτς που έκαιγαν Εβραίους όντως αποτελούσαν μια υποσυνείδητη επιθυμία των περισσότερων Γερμανών που έκανε πραγματικότητα ο Χίτλερ. Πράγματι, η πλειοψηφία, όταν γίνεται ανθρωποφάγος, δεν πρέπει να ικανοποιείται.

➤ Κι εκεί που σε είχαν πείσει για το επικίνδυνον της αυθαιρεσίας της πλειοψηφίας, σου λένε ότι η πλειοψηφία θέλει να καταστήσει μια ιατρική πράξη υποχρεωτική και, αν δεν κάνεις εμβόλιο (που το ψάξανε και το φτιάξανε στο… πάτα κιούτα), πρέπει να γίνεις πολίτης β΄ κατηγορίας.

➤ Φυσικά, η λογική και η επιχειρηματολογία δεν έχουν καμία σχέση με την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας με πρόσχημα την πανδημία.

➤ Αφού οι λίγοι ισχυροί θέλουν, θα αποπειραθούν να επιβάλουν το πολίτευμα της αρεσκείας τους και δεν θα σταματήσουν ούτε λεπτό να μας εμφανίζουν συνταγματολόγους που θα εξηγούν πόσο δημοκρατική και σύμφωνη με το Σύνταγμα είναι η επιβολή παγκόσμιας χουντάρας και θα μας παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις στις οποίες, όλως τυχαίως, και η πλειοψηφία θα δείχνει όχι μόνο σύμφωνη αλλά πρόθυμη να γίνει δουλάρα, κωπηλάτισσα στην παγκόσμια γαλέρα.

➤ Και μια ψύχραιμη απάντηση σε αυτό θα είναι το παραδοσιακό και δοκιμασμένο «βρε ουστ!».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα