ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΑ Τρίτης 15/06/2021

Το liberal.gr και ο βιβλικός μητσοτακόφιλος δημοσιογράφος Θανάσης Μαυρίδης (έχει αποκαλέσει τον Κυριάκο «Μωυσή) είναι οι μοναδικές φωτοδότρες πηγές που τόλμησαν να γράψουν για μια άγνωστη, κολοσσιαία επιτυχία της κυβέρνησης: «Δεν είδαμε εμβόλια στη μαύρη αγορά!»

Το newsbreak.gr, τηρώντας το ενδεδειγμένο για τον κλάδο σαβουάρ βιβρ (ορθοπραξία ίσως να το ’λεγε κάποιος πιο ελληνοπρεπής ημών), έγραψε τα ακόλουθα -από καρδιάς- συχαρίκια στον Θανάση Μαυρίδη και στο liberal.gr:

«Δύο σπουδαία κατορθώματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα οποία όμως δεν έλαβαν τη δημοσιότητα που τους πρέπει. Το πρώτο είναι ότι δεν διακινήθηκαν εμβόλια στο Σχιστό, στη μαύρη αγορά. Μια ιστορική επιτυχία της κυβέρνησης, αντίστοιχη με την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όπως πολύ σοφά σημειώνει ο Θανάσης Μαυρίδης στο άρθρο του στο Liberal.

Είναι τέτοιο το μέγεθος της κυβερνητικής επάρκειας που δεν αρκεί η στοιχειώδης λογική για να το συλλάβει. Πρέπει να επιστρατευτεί η φαντασία.

Δεκάδες ταμτάκοι είχαν φροντίσει έγκαιρα να προμηθευτούν τα ειδικά φορητά ψυγεία που εξασφαλίζουν θερμοκρασίες 60 βαθμών υπό το μηδέν, τα οποία, ευρισκόμενα σε ειδικές κρύπτες στα ντάτσουν με τροφοδοσία από εξελιγμένα καλώδια της Νταεγού ελεκτρόνικς, θα έπαιρναν ρεύμα από τις μπαταρίες Μουτσούμπα των οχημάτων και σε συγκεκριμένους παραδρόμους στο Σχιστό θα διακινούσαν εμβόλια στη μαύρη αγορά.

Σε μαζοχιστές πελάτες προφανώς, που θα προτιμούσαν να κάνουν το εμβόλιο στο Σχιστό και να πληρώσουν, από το να το κάνουν τζάμπα στα εμβολιαστικά κέντρα. Ασύλληπτη επιτυχία!

Εμείς οφείλουμε να συμπληρώσουμε τον κατάλογο των μεγάλων επιτυχιών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο θέμα της πολικής αρκούδας. Αυτού του σαρκοφάγου θηλαστικού που αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τον άνθρωπο. Οι ενέργειες, λοιπόν, της κυβέρνησης απέτρεψαν την κάθοδο της πολικής αρκούδας στην πλατεία Ομονοίας και στις γύρω περιοχές, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο αρκετές ζωές. Τα καλά πρέπει να τα λέμε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα