ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 23/06/2021

➤ Η σελίδα του facebook που τιτλοφορείται «Εξαιρετικά μέτριοι εραστές» εντόπισε μια παρτίδα υφάσματος που δεν χρησιμοποιήθηκε για τη φορεσιά της υπέρκομψης Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη για τη βραδιά Dior στο Καλλιμάρμαρο. Τη βλέπετε στη φωτογραφία και η σχετική ανάρτηση συνοδευόταν από τη λεζάντα «άμα πιάνουν τα χέρια σου, τίποτε δεν πάει χαμένο από την ανακαίνιση του σπιτιού του Βολταίρου».

➤ Παράξενοι και οι ρυθμοί και οι αλγόριθμοι του κυβερνητικού έργου. Το άρθρο του φιλοκυβερνητικού iefimerida που αφορούσε την επίσκεψη Χατζηδάκη στο ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής ήταν κεκοσμημένο με διαφήμιση γραφείου τελετών! Η Google είτε κάνει μαύρο χιούμορ είτε λέει εμμέσως πλην σαφώς στους ασφαλισμένους τι είδους μεταχείριση να περιμένουν από το κράτος…

➤ Αξίζει να σημειωθούν, πάντως, η ταχύτητα και η ευελιξία του κρατικού μηχανισμού επί Μητσοτάκη. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο ότι εδώ και περίπου έναν χρόνο δεν σηκώνουν τηλέφωνα στο Δημόσιο και οι υπουργοί τώρα το αντιλαμβάνονται και κάνουν «αιφνιδιαστικές» επισκέψεις.

➤ Και το σχόλιο του μήνα για το αμόρε της τενίστριας Σάκκαρη με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σχολιάζοντας άρθρο που είχε τίτλο «Μαρία Σάκκαρη: Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη», χρήστης έγραψε «μόνο τα σπίτια του να περιγράψεις θες ένα τρίωρο».
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα