ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 28/06/2021

➤ Στην εικόνα βλέπετε την αξιοπιστία και τα αντανακλαστικά της Ελλάδας 2.0 του Μητσοτάκη. Παίρνεις τον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) για να αναφέρεις ότι έπεσε το ρεύμα στην περιοχή σου (εν μέσω καύσωνα) λόγω βλάβης στο δίκτυο.

➤ Το τηλεφωνικό κέντρο σε ενημερώνει ότι θα πρέπει να περιμένεις περίπου 4 λεπτά για να μιλήσεις με υπεύθυνο και περνούν τουλάχιστον 15΄ για να καταδεχτούν να απαντήσουν.

➤ Ο Γιώργος Κατρούγκαλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί το εθνικό συμφέρον, ακόμα κι αν αυτό έπεφτε επάνω του με φόρα και του πατούσε τον κάλο.

➤ Στην Αριστερά το εθνικό συμφέρον είναι κάτι σαν τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου στελθ. Περνάει απαρατήρητο ενώ είναι εμφανή τα αποτελέσματα της ισχύος του.

➤ Ενώ οι Σκοπιανοί τη Συμφωνία των Πρεσπών την έχουν κάνει κανονικότατο χαρτί υγείας και το έχουν χρησιμοποιήσει κιόλας, ο Γιώργος Κατρούγκαλος αγχώνεται μην τυχόν και δεν επισφραγιστεί η εθνική καταστροφή με την ψήφιση από τη Βουλή μνημονίων συνεργασίας με το διπλανό κρατίδιο.

➤ Είπε σχετικά ο υπουργός των «επιτυχιών» Κατρούγκαλος: «Καθυστερεί να φέρει στη Βουλή τα τρία μνημόνια συνεργασίας που προωθούν τα εθνικά μας συμφέροντα (το ένα από αυτά αφορά την αμυντική κάλυψη της Βόρειας Μακεδονίας από τις δικές μας δυνάμεις) αποκλειστικά και μόνον λόγω των ενδοκομματικών της αντιθέσεων και των αντιδράσεων της εθνικιστικής της πτέρυγας.

➤ Πλημμελώς εφαρμόζει τη συμφωνία, και πάλι προς βλάβη των εθνικών μας συμφερόντων, και σε άλλους κρίσιμους τομείς. Μεγάλες είναι, για παράδειγμα, οι καθυστερήσεις στη λειτουργία των επιτροπών για τα σχολικά βιβλία και τα σήματα. Αναντίρρητα η αντιφατική αυτή στάση αποδυναμώνει τη διπλωματική θέση της Ελλάδας, τους μοχλούς πίεσης προς τη γείτονα, αλλά και τις δυνατότητες προσέγγισής της».

➤ Ναι, σίγουρα αποδυναμώνεται η διπλωματική θέση της Ελλάδας, αν καθυστερούμε να δώσουμε γην και ύδωρ στους Σκοπιανούς…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα