ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 30/06/2021

Κατά τον ηγέτη και τα θέλγητρά του. Άλλοι έχουν την πειθώ, το χάρισμα, το όραμα για τον λαό και την πατρίδα τους, κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δωροεπιταγές για να πας θέατρο, σινεμά, συναυλία και κάνα ταξιδάκι.

Η πνευματικά λούμπεν εξουσία, που κληρονόμησε την πρωθυπουργία, θεωρεί λούμπεν και ημιζήτουλες τους νέους που θα καθίσουν να τρυπηθούν για… κουπόνια.

Το κράτος Μητσοτάκη είναι ένα υβρίδιο σοβιετίας, λατινοαμερικανικής μπανανίας, αφρικανικής φυλαρχίας και ασιατικής δεσποτείας. Και μοιράζει κουπόνια μαθαίνοντας στους νέους να ξεπουλιούνται.

Και, εδώ που τα λέμε, γιατί να περιοριστεί το λάδωμα στην ευτελή δωροεπιταγή του Κούλη και να μην πάρουμε από τον γίγαντα Αρτέμη Σώρρα (φωτό) μερικά δισεκατομμύρια ευρώ, να προκόψουμε για τα καλά;

Ούτως ή άλλως, πρέπει οι στόχοι μας στη ζωή να είναι υψηλοί. «Οποιος σημαδεύει χαμηλά πετυχαίνει τα πόδια του» λένε οι Αμερικανοί και όποιος προσαρμόζει τους στόχους του στα μέτρα Μητσοτάκη δεν θα πετύχει τα πόδια του, αλλά το… υπέδαφος.

Μια άλλη παράμετρος της καραντίνας, η οποία μάλλον υποτιμήθηκε, ήταν η μείωση της εγκληματικότητας. Με την απαγόρευση της κυκλοφορίας πήγε και έμεινε -κυριολεκτικά- κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Επειδή ελάχιστοι κυκλοφορούσαν τη νύχτα, αναπόφευκτα, η προσοχή των οργάνων της τάξεως στρεφόταν σε όλους όσοι σουλάτσαραν. Ε, και οι κλέφτες δεν είναι δα και τόσο αφελείς να επιθυμούν να δίνουν στόχο. Γι’ αυτό είχαν περιορίσει σημαντικά τη δράση τους.

Σε μερικούς (έως πάρα πολλούς), που είχαν γίνει τα μαγαζιά ή / και οι οικίες τους κέντρα διερχόμενων ληστών και λωποδυτών, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα λείψει…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα